Home ISTRA Stolni tenis TOP 8 U UMAGU | Brovinje i Vrsar uspješni s omladincima

TOP 8 U UMAGU | Brovinje i Vrsar uspješni s omladincima

SHARE

U Umagu je odigrano i zadnje  stolnotenisko natjecanje u sezoni 2018/2019, turnir TOP 8 najboljih iz kategorije klinci za Primorsko Goransku i Istarsku županiju.

Član stolnoteniskog kluba iz Vrsara Paolo Pulić bio je najbolji osvojivši prvo mjesto ispred Klobasa iz Rijeke i Kmeta iz Umaga. Turnir je odigran nakon serije od četiri turnira koja su odigrana u ovoj sezoni. Stolnoteniski klub iz Vrsara nakon uspješne sezone ima pauzu u treninzima i turnirima do 15.7. nakon čega slijede nove pripreme za sezonu 2019/2020.


Na istom turniru nastupali su i stolnotenisači Brovinja. U kategoriji klinceza nastupile su samo četiri igračice, a Sara Bernaz je s dvije pobjede protiv Čumpek i Greblo iz Maestrala i jednim porazom od Šakić (Malinska) osvojila drugo mjesto.

Više uzbuđenja donio je turnir najmlađih kadeta na kojem su trojica stolnotenisača imala isti omjer pobjeda i poraza 5 : 1, pa su o konačnom poretku odlučivali međusobni susreti. Prvo mjesto osvojio je Bernaz Leo (Brovinje), drugi je bio Šakić Adrian (Malinska), a treći Griparić Josip (Brovinje).