Home Nogomet Istra 1961 TRAŽI SE BIJEG OD RUDEŠA | Istra 1961 i Rudeš pod velikim...

TRAŽI SE BIJEG OD RUDEŠA | Istra 1961 i Rudeš pod velikim imperativom ove nedjelje

Tri boda u pet odigranih utakmica, obzirom na izuzetno zahtjevan raspored, čak i nije toliko loše bodovno stanje za pulsku momčad uoči derbija ove nedjelje kada na Drosinu stiže posljednjeplasirana momčad Rudeša.

Novi je pulski trener pohvatao konce, bod iz Koprivnice došao je prošloga tjedna kao melem na ranu, primirilo se podneblje u i oko kluba, i sada je na glavnim akterima priče, na igračima, da se samo fokusiraju na svoje izvedbe. Naravno, prva je ova sljedeća, subotnja, u kojoj je prisutan veliki imperativ, kako za jednu, tako i za drugu momčad.

U Pulu stiže Rudeš, koji objektivno, nema igrački kadar za prvoligaško natjecanje. U Pulu stiže momčad gdje se pojačanja unutar tima skupljaju i kupuju za tisuću do tisuću i pol eura mjesečno, a u toj konstelaciji snaga, jasno je da su Puljani barem blagi favoriti.

No, ne treba zaboraviti taj neki inat kod zagrebačke momčadi, inat koji bi ih mogao natjerati da u subotnjem susretu daju mnogo više od svojih objektivnih i realnih mogućnosti, jer je i njima ovo jedna od posljednjih prilika da u ranoj fazi natjecanja pokušaju uhvatiti korak sa ostatkom društva.

Mario Zebec iz Cestice, sa svojim pomoćnicima, Hrvojem Radićem iz Splita i Jerkom Crnčićem iz Vrbovca dijeliti će pravdu ove nedjelje od 18:30 na Drosini, a iz VAR sobe njihove će eventualne greške ispravljati Ivan Bebek iz Rijeke.

Standings provided by Sofascore