SHARE

Stigli smo i do pretposljednjeg kola ovogodišnjeg trećeligaškog natjecanja. Izazovnog, napetog, do samoga kraja. Čini se kako će nam ipak tek posljednje kolo dati odgovore na pitanja tko će u viši, a tko u niži rang dogodine. Stoga ćemo susret Jadrana i Novigrada, kao i sudar Naprijeda i kostrenskog Pomorca donijeti u zasebnoj vijesti.

Ostala dva susreta koja i te kako znače sudionicima su sudar Vinodola i Crikvenice u kojemu se domaća momčad bori za goli trećeligaški život, a gost dolazi na krilima troboda osvojenog protiv Jadrana po trobod za nastavak sna o novoj trećeligaškoj tituli. Sve, ali apsolutno sve u ovom je susretu otvoreno. Sanjin Grbac strahovito će nedostajati Vinodolu, dok će Crikvenica neigranje Domagoja Baraca nekako znati nadoknaditi.

Grobničan je još davno kao trećeplasirana momčad osigurao doigravanje za ulazak u drugu hrvatsku nogometnu ligu. No, želja je dečkima s Mavrinaca svakako uhvatiti prve dvije pozicije koje im osiguravaju nastup u jedinstvenoj trećoj ligi dogodine. Druga je liga ipak, mišljenja smo, nemoguća misija, a treća pozicija znači ostanak u ovom rangu dogodine. A to na Mavrincima zasigurno ne žele. Stoga im je potrebna, i te kako potrebna, pobjeda na Krku.

U Pazinu, Labinu te preko puta benzinske čekaju nas tri laganini susreta. Susreta koji apsolutno ništa ne znače niti jednoj od involviranih momčadi. Jedan takav susret pružio nam je prošle subote u Novigradu pravi show program, pa su Vam upravo ova tri susreta prigoda da ugodno provedete subotnje poslijepodne. Bez stresa, uz pivicu i u dobroj atmosferi.

Ako Vas to interesira, onda put Pazina gdje u goste dolazi Cres, ili put Zelenica gdje ćete moći vidjeti kako je to Nehaj preživio ovu sezonu. Ako Vam je to preblizu odite u Buje gdje gostuje Uljanik, a obzirom da se radi o istarskom derbiju i ovaj ćemo susret najaviti u zasebnoj vijesti.