Home Nogomet Treća ŽNL Istra TREĆA ŽNL – JUG | 18. kolo: Vrlo fer i korektno kolo...

TREĆA ŽNL – JUG | 18. kolo: Vrlo fer i korektno kolo obilježilo je poraz i slavlje Peroja te remi u Raši

Treća ŽNL Jug danas je odradila vrlo korektno i fer kolo. Ispred 150 gledatelja Valbandon je pobijedio Peroj koji usprkos tome slavi zasluženi naslov prvaka. Poveli su gosti golom Nikole Vučetića, a onda je domaćin uz dva gola Omera Kruškića i jednim Matea Petrovića stigao do konačnih 3:1.

Međusobno su se udarili Travičić i Bonazza u srazu Barbana 2013 i Šišana u 13. minuti inače mirnog susreta. Barbanci su do 69. golovima Dorijana Damijanića (2), Patrika Verbanca i Davida Buršića poveli 4:0 da bi gosti preko Nine Pljakića stigli do konačnih 4:1. Pohvalu na ovom susretu zaslužuje i delegat Mauricio Kožljan koji se odrekao naknade u korist domaćina.

Sandi Kinkela doveo je Galižanu u vodstvo u 40. minuti, a Ilan Pliško poravnao je na 1:1 u 71. za Manjadvorce. No, do kraja susreta Eldin Hasančić, Erik Tomić i Samuel Moscarda dovode Galižanu do 4:1 pobjede.

Polet iz Snašića se golovima Darka Sertića, Marka Mikleuša i Marina Jakša naizgled lako obračunao s Cementom, a spomenimo i želju za brzim oporavkom ozlijeđenom Karlu Gušiću kojem je „iskočilo“ rame. U Snašićima se danas održala i humanitarna akcija o čemu više u narednim danima. Klub za primjer, u svakom slučaju.

Dvije “desetke” – Matteo Miljković (Raša 1938) i David Cerin (Valdebek)

Najzanimljivije je bilo u Raši gdje su se na kraju utakmice dečki zajedno družili što je poanta amaterskog nogometa i to treba pohvaliti. Gosti su dvaput vodili, preko Antonija Radole i Emira Džinića, a Rašanima su egal i konačnih 2:2 donijeli Asmir Lakić i Elvedin Mulavdić u četvrtoj minuti nadoknade.


Previous articlePrpić kapetanski predvodio Dajlu do novog slavlja, ponovno oduševio David Krčalić
Next articleTREĆA ŽNL SJEVER – 14. KOLO: I u ovoj ligi Dinamo prvak, a evo zbog čega ova liga više vjerojatno neće postojati…