Home Nogomet Treća ŽNL Istra TREĆA ŽNL JUG – 20. kolo: “Pokeri” Galižane i Poleta

TREĆA ŽNL JUG – 20. kolo: “Pokeri” Galižane i Poleta

Nakon što su prošle nedjelje kod Galižane i teoretski osigurali naslov prvaka, istoga su Marčanci proslavili jučer prigodnom feštom u kojoj je živnulo čitavo mjesto, ali i novim trobodom ostvarenog protiv Cementa.

Arian Agaj doveo je prvake u vodstvo već u šestoj minuti, a Matija Pinezić isto je poduplao nakon sat vremena igre. Đani Milevoj pogotkom u 71. minuti donio je malu nadu momčadi iz Koromačna da može neporažena napustiti boj protiv prvaka, ali više od minimalnog poraza ovoga puta nije išlo.

Danas su momci iz Valdebeka sa visokih 6:0 slavili protiv Šišana, Galižana je na Mrzlici stigla do pobjede nad Barbanom, dok se u Snašići Polet bez velikih muka obračunao sa Manjadvorcima.

Galižana je na Mrzlicu stigla u statusu favorita, a to se i obistinilo. Sve su momci Areta Stojića riješili u prvih 45 minuta kada su poentirali Samuel Moscarda pogotkom iz slobodnog udarca sa trideset metara, Michele Tarttichio, Karlo Bonas te Erik Tomić za uvjerljivih 4:0. U nastavku stali su na loptu Galižanci i dočekali kraj, dok domaćin nije imao snage da ih ugrozi.

Istim je rezultatom Polet u svojim Snašićima svladao momčad Manjadvorci. No, tamo se sve bitno dogodilo u nastavku susreta. Od 55. do 83. minute Honović, Miletić, Mikleuš i Černjul podarili su Manjadvorčanima “poker” što nakon ravnopravnih prvih 45 minuta nikako nismo očekivali.

Previous articleOdbojkašice Pule izborile Prvu HŽOL!
Next articleDRUGA ŽNL – 22. kolo: Plomin u teškoj situaciji, Kanfanarci do kraja mogu biti mirni