SHARE

U trećoj ŽNL-jug već je neko vrijeme sve jasno. Danas je svoj put okončao prvak iz Marčane slavljem kod “fenjeraša” u Šišanu i trijumfalno proslavio povratak u viši rang natjecanja.

Raša 1938 stigla je do uvjerljive pobjede nad Manjadvorcima, dok su Perojci vjerojatno već u pripremi sljedeće sezone poraženi kod susjeda u Galižani.

Cement se također od svojih simpatizera i svoga travnjaka oprašta trobodom ostvarenim u sudaru protiv Barbana 2013.

Matija Pinezić doveo je goste iz Marčane u vodstvo na isteku prvoga dijela igre, da bi Marko Višković u 55. minuti Šišancima donio izjednačenje. Izjednačenje i iznenađenje koje je trajalo do minutu prije kraja. Tada je mrežu Ukote pogodio Semin Draginović za konačno slavlje prvaka.

Raša je u Manjadvorcima otvorila špinu. Na tri pogotka Matea Miljkovića i isto toliko Elvedina Mulavdića nadovezali su se još Robert Žagar sa dva, te Armend Sejdijaj i Denis Hrelja sa po jednim u konačnih 0:10 momčadi Morena Kanciania.

Cement se od svoje publike oprostio pogotkom Morisa Miskića nakon sat vremena igre za trobod protiv Barbana, dok su Erik Tomić i Karlo Bonas odveli Galižanu do pobjede nad Perojem za kojega je pred kraj susreta poentirao Antonio Vuzem.