Home Nogomet Treća ŽNL Istra TREĆA ŽNL JUG – 5. KOLO: Rudanov Peroj do značajnog troboda, prvi...

TREĆA ŽNL JUG – 5. KOLO: Rudanov Peroj do značajnog troboda, prvi remi Barbana 2013

SHARE

U petom kolu Treće ŽNL Jug najveće iznenađenje je uvjerljiva pobjeda Peroja trenera Saše Rudana koji je u današnjih 90 minuta pomalo šokirao inače odličnu momčad Raše 1938.

Galižana je minimalno slavila protiv Poleta iz Snašića, a do prvog boda stigli su Barbanci na svojoj Mrzlici protiv Valdebeka koji i nije u najboljoj formi. U odličnoj jesu nogometaši Cementa koji su Manjadvorce porazili s čak 5:1.

U Viškovićima rutinska pobjeda domaćina. Martin Cukon i Robert Peruško zabili su po dva gola, a jedan je dodao Lucas Hrvatin Jugovac dok je za Manjadvorce nadu probudio David Buršić. Galižanci su do slavlja protiv Poleta stigli s „bijele točke“, a precizan je bio Lorens Popović.

Na Mrzlici podjela bodova. Matija Čakarić doveo je Valdebek u vodstvo, a Luka Travičić poentirao je za 1:1 u 54. minuti. Golova nije nedostajalo u Vodnjanu gdje je Peroj dočekao Rašu 1938.

Elvedin Mulavdić je za goste pogodio dvaput, a jednom je precizan bio Belmin Maslić dok je za Peroj trostruki strijelac bio Nikola Vučetić, a Nenad Kaić dodao je dva, uz jedan autogol.