Home Nogomet Treća ŽNL Istra TREĆA ŽNL JUG – NAJAVA – 21. kolo: Pretposljednje kolo županijske treće...

TREĆA ŽNL JUG – NAJAVA – 21. kolo: Pretposljednje kolo županijske treće lige je samo formalnost

SHARE

Pred nama je utakmica pretposljednjeg kola lige koja je izazivala podosta pozornosti i na našem portalu. Novi prvak, momčad Marčane, novi je županijski drugoligaš, a razgovor sa glavnim akterima marčanskog uspjeha donijeti ćemo Vam u narednom periodu.

Marčanci će svoj ovogodišnji put završiti ove nedjelje u dobrom raspoloženju kod “fenjeraša” u Šišanu. Rezultat više nije ni toliko bitan, jer se ništa na samoj ljestvici promijeniti ne može. Marčanci su prvaci, a Šišan će svoj put okončati kao posljednjeplasirana momčad.

Premda je Peroj bliži drugoj poziciji, Galižana će ih u tome ipak pokušati malo usporiti. Pobjedom bi se Galižanci poravnali s Perojem, no i za momčad Areta Stojića ovo je posljednje kolo, dok će Peroj put do doprvaka ipak okončati sljedećeg vikenda.

Cement je na svom travnjaku izraziti favorit protiv Barbana kojemu predstoji pokušaj preslagivanja i spajanja sa Manjadvorcima i ovoga ljeta, dok će upravo Manjadvorci na svom terenu dočekati momčad Raše 1938, koja je, ipak nam se čini, pomalo nezadovoljna četvrtim mjestom.