Home Nogomet Treća ŽNL Istra TREĆA ŽNL JUG – NAJAVA – 7. KOLO: Kod Galižane, ali i...

TREĆA ŽNL JUG – NAJAVA – 7. KOLO: Kod Galižane, ali i u Viškovići nitko nije favorit!

Sedmo kolo je pred trećeligašima na jugu. Zadnjega dana mjeseca listopada znati ćemo ime jesenskog prvaka, a na tom je putu u ovom trenutku čak pet momčadi. Pet momčadi koje dijeli samo tri boda. Rekli smo i u najavi prošloga kola kako će vjerojatno netko od vodećih negdje doživjeti “kiks”, a upravo se to dogodilo Peroju na gostovanju kod Poleta.

Nakon dva uzastopna poraza stoga Perojcima ne preostaje ništa drugo nego, ako treba, na sirovu snagu svladati Manjadvorce te ostati u utrci za naslov jesenskog prvaka. Problema sa izostancima Perojci nemaju nakon mase žutih kartona koje su dobili u Snašići, stoga kompletni i spremni dočekuju Manjadvorce za povratak na pobjedničke staze.

Cement je momčad kod koje je teško doći do troboda. Ne, ove godine momčad iz Koromačna ne briljira i evidentno je da im nedostaje jedan izraziti strijelac koji bi ponešto od onoga što pripreme pospremio u suparnički gol. No, daleko je to od laganog gostovanja za ambicioznu momčad iz predgrađa, za Valdebek, koji ove godine agresivno napada viši rang natjecanja.

Ni Raši 1938 neće biti jednostavno kod Galižane. Galižana je i više no kvalitetna momčad satkana od igrača iz svoje škole nogometa, što smo napomenuli već mnogo puta, no takva je i Raša 1938. Matteo Miljković i Elvedin Mulavdić dva su “gangstera” koji mogu svakoj momčadi, pa i onima u višem rangu natjecanja proparati mreže, a želja im je da to učine i u Galižani. No, nisu favoriti. Kod Galižane nitko nije favorit.

Hoće li se odigrati susret Šišana i Poleta još uvijek ne znamo, obzirom na stanje duha u šišanskom trećeligašu, dok ćemo Vam najavu utakmice Barbana 2013 i Valbandona ’72 donijeti u zasebnoj vijesti.

Previous articleDanas započinje 14. Olimpijada OŠ Labinštine
Next articleDERBI NA MRZLICI: Patrik Repinac: “U odličnoj smo formi i želimo to potvrditi u derbiju!”, Noa Rončević: “Utakmica bitna kao i svaka druga”