Home Nogomet Treća ŽNL Istra TREĆA ŽNL SJEVER – 11. kolo | Favoriti uvjerljivi pred veliki derbi

TREĆA ŽNL SJEVER – 11. kolo | Favoriti uvjerljivi pred veliki derbi

Treća ŽNL Sjever stigla je do 11. kola, točno negdje u vrijeme kada su počele rasprave kako će ta liga izgledati naredne sezone. Kako neslužbeno saznajemo, nije pitanje hoće li svi klubovi igrati i sljedeće sezone, već samo odustaje li jedan ili dva kluba.

Umaška Moela se svojski trudi da završi sezonu, vidljivo je u svakoj utakmici, a u Marušiće su stigli sa osam igrača te su odradili svih 90 minuta. Jasno, domaćin je uvjerljivo slavio, a tri pogotka postigao je Boris Krešić, dok je dva dodao Ivan Mijatović. Po jedan su zabili Marko Šorgo, Filip Toplikar, Renzo Đurđević i Andrea Cigui, uz jedan autogol, a kod gostiju je strijelac bio Marko Žutelija.

Napetosti nije bilo ni u Svetoj Mariji na Krasu. Dinamo je pogocima Nemanje Jakoljevića (tri gola), Gorana Reljića (dva) i Tilena Kamenčića uvjerljivo slavio protiv Galeba. Babići 1947 su kod svog Doma pobijedili sa 4:0 Grožnjan Oprtalj. „Hattrick“ je postigao Blaž Brudar, a jedan je dodao Matteo Radin.

Lijepo je vidjeti da su se Livade okupile, imao je trener Igor Cotić na raspolaganju 11 igrača, a pružili su i solidan otpor vodećem Momjanu 1947. Žak Baloš Krajnc doveo je goste u vodstvo u 21. minuti, a do kraja susreta Patrik Pribac i Anton Juriševič realizirali su dva jedanaesterca za konačnih 0:3. Narednog vikenda nas na terenu Brec očekuje veliki derbi Momjana 1947 i Dinama koji će i odrediti novog prvaka lige.


Previous articleOSOBA MJESECA – TRAVANJ 2023 | Marin Đugum dobio je najveći broj glasova dosad!
Next articleZavršen spektakularni padel event na trgu, naslovi ostaju u Umagu!