Home Nogomet Treća ŽNL Istra TREĆA ŽNL SJEVER – 6. KOLO: Vidaković postigao šest pogodaka, na vrhu...

TREĆA ŽNL SJEVER – 6. KOLO: Vidaković postigao šest pogodaka, na vrhu se istaknula trojka

SHARE

Odigrano je i šesto kolo Treće ŽNL Sjever. Veoma zanimljiv susret su Kod doma u Babićima odigrali istoimeni domaćin i gosti iz Savudrije. Na utakmici 32 igrača u zapisniku, od čega 18 kod domaćina i pobjeda Babića 1947 od 2:0. Oba puta strijelac je bio Matteo Radin.

Moela mora nekako „preživjeti“ ovu sezonu, a teško će im biti, vidljivo je to odmah. Danas su Dinama dočekali s deset igrača pa su gosti lako došli do pobjede. Do konačnih 1:12 šest je golova postigao Dražen Vidaković dok je Kristian Vretenar realizirao dva jedanaesterca. Osim njih, za Dinamo su još pogodili Admir Begić, Goran Makovac i Alen Trevižan. Za Moelu je na 1:3 s „bijele točke“ smanjio neuništivi Boško Radić.

U Juricanima su gosti iz Grožnjana i Oprtlja poveli golom Davida Makovca u 32. minuti. Prednost su imali sve do 83. minute kada Marin Đopa pogađa za 1:1 i bod Galeba. Golovima Darka Katalenića i Patrika Pasara Momjan 1947 slavio je na svom Brecu protiv Marušića za koje je počasni pogodak postigao Alan Kraljević.