Home Nogomet Treća ŽNL Istra TREĆA ŽNL SJEVER – 8. KOLO | I u ovoj ligi je...

TREĆA ŽNL SJEVER – 8. KOLO | I u ovoj ligi je Dinamo već duži period na vrhu

SHARE

Jako je lijepo vidjeti 15 nogometaša u zapisniku kad je u pitanju umaška Moela, nevezano uz konačni rezultat. Pobjeda je ove subote na igralištu Moele pripala gostujućim Babićima koji su do pobjede stigli u posljednjim trenucima susreta golom Alexa Beletića. U 88. je za Moelu na 1:1 poravnao Zahid Livadić, a u 27. je Blaž Brudar doveo Babiće u vodstvo.

U tom je susretu nehotično, ali ozbiljno, ozlijeđen Ivan Šimara koji je upućen u OB Pula na slikanje vilice, a mi se nadamo kako će sve biti u redu. Lijepi teren u Juricanima bio je poprište utakmice Galeba i Dinama, a gosti su golovima Admira Begića, Elvisa Harbaša i Dražena Vidakovića došli do zaslužene pobjede.

Livade su na domaćem terenu u 52. minuti povele preko Mihaela Sviličića, a Savudrija do boda dolazi preko Emraha Tatarevića u 70. minuti. Visoku pobjedu ostvarili su Momjanci. Po dva su pogotka postigli Boris Krešić i Darko Katalenić, a po jedan su dodali Erik Felda i Luka Jugovac da bi počasni gol za Grožnjan Oprtalj postigao Manuel Tončić.