Home ISTRA Borilački sportovi Tri medalje za četiri pulska hrvača

Tri medalje za četiri pulska hrvača

SHARE

Prošloga se vikenda u dvorani Peščenica u Zagrebu  održalo pojedinačno prvenstvo Hrvatske za hrvače slobodnim načinom za uzrast juniora i starijih dječaka na kojemu je nastupilo stotinjak hrvača iz šesnaest hrvačkih klubova.

Sudjelovala su i četvorica hrvača Istarskog borca iz Pule i to u kategoriji do 62 kilograma u kojoj je David Miljević zauzeo treće mjesto nakon četiri odlične borbe.
U kategoriji do 68 kilograma sudjelovala su tri predstavnika Istarskog borca. Dario Knežević osvojio je prvo mjesto nakon četiri pobjede i odličnog hrvanja u finalnoj borbi u kojoj predstavnika Šibenika pobjeđuje sa tijesnih 13:12.
Matej Topolko zauzeo je treće mjesto nakon što je u prvom meču pobjedio predstavnika Vindije, a u drugoj borbi izgubio od klupskog kolege Daria Kneževića te kroz pobjede u repasažu nad predstavnikom Gospića uzima broncu u istoj kategoriji.
Slaven Rajković izgubio je već prvi dvoboj od prestavnika Vidnije te je njegov nastup nakon te borbe i okončan.
Na pojedinačnom prvenstvu nije nastupio najbolji pulski hrvač Jure Rajković koji je sa svojim trenerom Nebojšom Džombićem otputovao u Grčku na Balkansko prvenstvo na kojem brani boje hrvatske reprezentacije.