Home Nogomet Mlađi uzrasti Trofej Labinskih Rudara okupio više od 400 mladih nogometaša, sutra je na...

Trofej Labinskih Rudara okupio više od 400 mladih nogometaša, sutra je na redu završnica

SHARE

Danas su na terenima u Labinu, Vinežu i Rapcu odigrani susreti po grupama te su poznati sudionici završnice na četvrtom izdanju Trofeja Labinskih Rudara, turnira koji je ovih dana u Rapcu okupio više od 400 gostiju.

U dva su dana dosad odigrana 44 susreta, a u U9 kategoriji u finalnoj skupini pronašli su se vineška Iskra, talijanska Liventina i slovenska Izola. Utakmice U9 kategorije započinju od 17 sati u subotu u Rapcu, a pobjednike bi trebali biti oko 20:30 kada je predviđena i podjela pehara uz neka zvučna imena.

Kad je u pitanju U11 kategorija, na Vinežu se igraju četvrtfinala već od 8:30, a u njima se sastaju LVG 2007-Idrija II, Liventina A-Krka Novo Mesto, Opatija-Liventina B te Rudar 2008 i Buzet. Polufinala se na istom mjestu igraju od 16:30, a finale je predviđeno za 19:20 nakon čega svi sele u Rabac na dodjelu pehara.

U kategoriji U13 danas su odigrana tri četvrtfinala. Istra 1961 je nakon jedanaesteraca bila bolja od riječkog Prvog Gola, a Sava Kranj je minimalno slavila protiv Izole. Istim rezultatom, 1:0, je prva momčad Dubrave TK savladala drugu momčad istog kluba. Četvrto četvrtfinale igra se na gradskom stadionu, od 8:50 između domaćina Rudara i Rijeke, nakon čega su na rasporedu polufinala, a finale će se igrati od 19:00, također na stadionu.

PEHAR ZA NAJMLAĐE IGRAČE RUDARA UVERTIRA U TURNIR

Selekcija U9 Rudara primila je prije turnira u njihovoj kategoriji pehar za osvojeni naslov u ligi od tajnika NSŽI-a Paola Prodana što je uzrokovalo veliko oduševljenje naših mladih nogometaš(ic)a.