Home Rukomet Mlađi uzrasti Trsat osvojio turnir “Dan Rudara – Labinska Republika 2019”

Trsat osvojio turnir “Dan Rudara – Labinska Republika 2019”

U subotu 9. ožujka održan je 14. turnir za dječake „Dan rudara – Labinska republika“ 2019. Na turniru su nastupili RK Trsat, RK Poreč, RK Veruda, RK Arena Pula te domaćin RK Rudan Labin te je po ligaškom sustavu odigrano ukupno deset utakmica te se na kraju po finalnom poretku odredio i finalni plasman.

U posljednjoj utakmici turnira susrele su se do tada dvije neporažene momčadi, RK Poreč i RK Trsat te je to ujedno bila utakmica koja je odlučivala pobjednika turnira. Nakon potpuno izjednačenog prvog poluvremena pobjedu u drugom poluvremenu odnosi RK Trsat.

Finalni poredak:

  1. RK Trsat (8)
  2. RK Poreč (6)
  3. RK Arena Pula (3)
  4. RK Veruda (2)
  5. RK Rudan Labin (1)

Osim nagrada za finalni poredak na turniru su se dodjelile nagrade za najboljeg golmana, najboljeg igrača i najboljeg strijelca turnira. Najbolji golman turnira bio je Ves Aleksić iz RK Poreča, najbolji igrač turnira bio je Karlo Tomović iz RK Trsata te najbolji strijelac turnira s ukupno 11 pogodaka bio je Erik Klobučić iz RK Arena Pula.

Ovim putem organizatori se žele zahvaliti njihovim sponzorima/partnerima turnira koji su popratili i uvelike olakšali organizaciju turnira, stoga još jednom veliko hvala tvrtki Rudan d.o.o., Alea nekretnine, caffe baru GAMP, caffe baru Valentino i Alter Ego bar & club.

Previous articleFutsal Pula osigurala kvalifikacije za prvu ligu!
Next articleOMLADINSKE PRVE HNL | Dva remija s Rijekom i poraz od Lokomotive