Home ISTRA Ostali sportovi Tvrtka Rudan i ove godine generalni sponzor Večeri IstraSporta!

Tvrtka Rudan i ove godine generalni sponzor Večeri IstraSporta!

Tvrtka Rudan godinama je uz IstraSport, a lani su podržali i manifestaciju „15 let IstraSporta“. Vlasnik je od ove godine odlučio svake godine obilježiti proteklu godinu na portalu kojeg čita više od 400 tisuća ljudi.

„Tvrtka Rudan je uz IstraSport godinama, toliko da se i ne sjećam kada smo počeli surađivati. Trudimo se vezati samo uz poslovne subjekte koji imaju besprijekornu reputaciju, a to tvrtka Rudan ima, pa nam je veoma drago da su uz nas toliko vremena. Jasno, naša zahvalnost je konstantna, a iskazati ćemo je i 15. prosinca“, rekao je Elvis Uravić, urednik portala.

Rudan d.o.o. vodeća je tvrtka u Republici Hrvatskoj u području energetske učinkovitosti – sa naglaskom na projektima kompletnih energetskih obnova i projektima uštede vode prema ESCO modelu.

Ulaganjem u obnavljanje i optimiziranje infrastrukture, uvođenjem tehnoloških inovacija i racionaliziranjem potrošnje u poslovnim procesima, tvrtka ostvaruje značajne uštede potrošnje energenata, a financijske efekte dijeli s klijentima.

Što se tiče same manifestacije „Večer IstraSporta“, ona je na rasporedu 15. prosinca 2023. godine, očekuje se nešto manje od stotinjak pozvanih gostiju, a zatvorenog je tipa zbog prostornih i organizacijskih ograničenja.

„Nažalost, ne možemo pozvati sve one koje želimo, ali od ove godine će se program snimati pa će na IstraSportu u danima koji uslijede čitatelji i pratitelji moći pogledati najvažnije segmente Večeri IstraSporta.“