Home Rukomet Prva HRL Jug U Buzetu nitko nije favorit osim domaćina, večeras je to potvrđeno još...

U Buzetu nitko nije favorit osim domaćina, večeras je to potvrđeno još jednom!

FOTO: RK Buzet

Dobro je poznata da činjenica da, bez obzira na ljestvicu, u Buzetu favorit mogu biti u Hrvatskoj tek PPD Zagreb i NEXE, svi ostali se moraju zapitati hoće li u “gradu piva i tartufa” do bodova.

Rovinježi imaju odličnu sezonu, na kraju krajeva, i poveli su danas 10:14 u 25. minuti preko Popovića, ali do predaha igrači Ranka Silića rade nestvarnu 7:0 seriju i na predah odlaze s tri pogotka prednosti.

U nastavku su samo održali tu prednost, ona je bila u 35. minuti na 20:17, a u 54. minuti Rovinj poravnava na 24:24 te stižu na korak do velikog preokreta. No, Nežić dvaput iz sedmerca te Samardžić donose Buzetu pobjedu.

Upravo je Sandro Samardžić zabio najviše za Buzet, a po četiri su nadodali iskusni Raul Valković, sve bolji Arian Bašić i mladi Lorenzo Nežić. Kod gostiju od ostalih bolji Nedjeljko Jurković s pet pogodaka, a po četiri su postigli Alessio Benussi i Sandi Đukanović.

BUZET – Gradska dvorana – PRVA HRL JUG – 7. kolo – SUCI: Dalibor Feletar (Bjelovar) i Igor Rendulić (Kutina)

BUZET – ROVINJ 27:25 (17:14)

BUZET: Draščić, Šegota V. 2, Laković Agapito, Karaula 1, Jakac 2, Skukan, Nežić 4, Valković 4, Flego I. 1, Šegota I. 3, Jermaniš, Črnac, Samardžić 6, Bašić 4, Dobša, Jović

Sedmerci: 5/6, Isključenja: 12 minuta

Trener: Ranko Silić

ROVINJ: Maras, Benussi 4, Zarev T. 3, Radić 2, Maroš, Đukanović 4, Popović 2, Massarotto, Bačić 1, Badurina, Kusanović, Jurković 5, Vinković 1, Bolanča 1, Mandić 2, Cindrić

Sedmerci: 2/4, Isključenja: 16 minuta

Trener: Dario Jagić