Home Nogomet Ostalo U ISTRI NISMO IMALI JOŠ OVAKAV SLUČAJ: „Nema opravdanja za moj postupak,...

U ISTRI NISMO IMALI JOŠ OVAKAV SLUČAJ: „Nema opravdanja za moj postupak, pogriješio sam i kajem se“

Na adresu NK Stubica stiglo je nesvakidašnje pismo isprike NK Sesvetski Kraljevec u kojima se igrač ovog kluba, Antun Vavra, ispričava za neprimjereno ponašanje koje se dogodilo na utakmici ovog kluba u nedjelju 19. ožujka.

Taj mladi nogometaš izgubio je živce u 60. minuti i opsovao igrača Stubice Juricu Benka, za što je dobio crveni karton, piše Zagorje.com u svom tekstu.

„Poštovani, ovim putem Vam se u svoje ime i u ime kluba ispričavam za svoje neprimjereno ponašanje prema klubu NK Stubica i prema Vašem igraču koje se dogodilo u nedjelju 19.3.2023. za vrijeme odigravanje utakmice 18. kola 4. NL Središte Zagreb između klubova NK Stubica – NK Sesvetski Kraljevec. Nažalost, nema opravdanja za svoj postupak i takvo ponašanje, jednostavno se desilo žaru utakmice i da mogu vratiti vrijeme ne bih tako postupio. Pogriješio sam i iskreno se kajem. Još jednom Vas molim da uvažite ovo pismo isprike jer jednostavno nije bilo namjerno i iskreno mi je žao“, stoji u pismu isprike kojeg je na klupskom memorandum napisao i potpisao Antun Vavra, a objavio je portal Zagorje.com.

U jeku trenutnih događanja u Istri, zaista zanimljiva „druga strana“ medalje.

Previous articleSRIJEDOM POŠTENO | Ivan Vidović: “Ne smijemo se pretvoriti u društvo koje preživljava, a bojim se da gazimo baš u tom smjeru..”
Next articleMomčad ‘Tinetova Company’ pobjednik pazinske boćarske zimske lige koja je trajala četiri mjeseca