Home Nogomet Istra 1961 U moru suludih vijesti, Istra 1961 dobila čak sedam reprezentativnih poziva u...

U moru suludih vijesti, Istra 1961 dobila čak sedam reprezentativnih poziva u dva tjedna!

SHARE

Nećemo namjerno objavljivati patetične i sulude objave na svim mogućim jezicima u kojima se prvoligaš Istra 1961 zahvaljuje ljudima koji su ludim spletom okolnosti došli na najljepši poluotok na svijetu, ali treba biti novosti iz kluba, pa javljamo kako ima i lijepih novosti.

Kondicijska trenerica prve momčadi Nina Grebenar i trener vratarki u klubu Blaž Bugarin priključuju se ženskoj reprezentaciji za prijateljsku utakmicu Slovenije i Hrvatske u Krškom 12. lipnja.

Osim njih, reprezentativni poziv dobili su i Josip Šutalo, inače igrač Dinama, te trener vratara Tihomir Bulat za U20 reprezentaciju koja igra dvije prijateljske utakmice. Prva je protiv momčadi projekta/reality showa „Utakmica života“ 02. lipnja, a dva dana kasnije igra se i druga, protiv Katara.

Nešto mlađi, Mateo Lisica i Mauro Perković dobili su reprezentativni poziv za U18 reprezentaciju koja igra međunarodni prijateljski turnir na kojem još sudjeluju Saudijska Arabija, BiH i Slovenija.

Igrač Rijeke na posudbi u Istri 1961, Matej Vuk dobio je poziv U21 reprezentacije za sudjelovanje na Završnom turniru U-21 Europskog prvenstva 2021. godine u Sloveniji. Prva utakmica na rasporedu je sutra, 31. svibnja u Mariboru protiv Španjolske.