Home Nogomet Prva ŽNL Istra U Muntiću je mirno pred jurnjavom za ostanak među elitom

U Muntiću je mirno pred jurnjavom za ostanak među elitom

Relativno je mirno u županijskom “fenjerašu” sa Grabri. Miran je i Denis Išić, predsjednik i trener kluba, koji ove godine, neovisno o trenutnoj poziciji ne brine pretjerano oko ostanka u elitnom županijskom rangu.

Bitnije su mu mnoge druge činjenice, a ponajviše ga raduje kako je omladinski pogon kluba na čvrstim nogama. Nadalje, krajem prošle kalendarske godine Uprava kluba doživjela je značajnije promjene unutar svoga sustava, a preregistracija igrača koja slijedi, prema Išićevim riječima biti će iskorištena i za reset u igračkom kadru.

Mir Muntiću remete klubovi pozivanjem njihovih igrača, premda znaju da istupnica za “nositelje” igre neće biti. Jedinstvena je to odluka Uprave kluba sa Grabri, tako da vrlo vjerojatno momčad Muntića gledati ćemo u istom igračkom izdanju kao i na jesen.

Prošle godine, kaže Išić, kada su bili “zacementirani”, nikome nisu zivkali igrače već su se orijentirali na Amerikance i slobodne igrače, tako da iz njihovih redova, nositelji njihove kvalitete zasigurno neće biti u mogućnosti promijeniti sredinu ove zime.

U tijeku je postavljanje dodatnih reflektora na pomoćnom igralištu te obnova klupskih prostorija i svlačionica kako bi se igračima pružili što bolji uvjeti za početak priprema koje započinju 30. siječnja, u tijeku je dolazak i nekoliko mlađih igrača koji će proširiti roster same momčadi, a dogovorene su kontrolne utakmice sa Vodnjanom i Perojem te jednim austrijskim klubom.

“Pokušati ćemo pobjeći sa zadnjeg mjesta kao i lani, ali biti će sto izuzetno teška misija. Ukoliko i ispadnemo neće biti smak svijeta, nogomet će se i dalje igrati jer nam je omladinski pogon naša budućnost” – kaže nam Denis Išić za kraj našeg razgovora.

Previous articleKAKAV PREOKRET! Damir Grunbaum postaje predsjednik ŽRK Umag, Boris Lisica imenovan novim trenerom
Next articleVrsarski se roster nije mijenjao, slijedi borba za naslov prvaka!