Home Nogomet Treća HNL Zapad U nemogućim uvjetima Naprijed i Uljanik podijelili bodove

U nemogućim uvjetima Naprijed i Uljanik podijelili bodove

FOTO: Anto Ravlić

Predivan dan uz susnježicu i buru dočekao je Uljanik na Hreljinu. U takvom odnosu snaga vjetra, bure, pahuljica i svega, uz vjetar uspjeli su stvoriti jednu prigodu u prvome dijelu preko Batelića, no Ciani je to bravurozno obranio.

U nastavku nogometa nije bilo. Niti lopta nije mogla stajati u mjestu kada je bio prekid tako da Vam je jasno kakav je to nogomet danas bio na Hreljinu.

Prijetili su Verudeži u drugom dijelu preko Trešnjića i Prelčeca, a najbolju je prigodu imao Long, kada ga je Matteoni gurnuo u mat poziciju, no sa šest metara, na žalost nije bio precizan.

Čestitke svakako zaslužuju i jedni i drugi što su uopće istrčali u nemoguće uvjete danas na Hreljinu, bez obzira što rezultat ne zadovoljava ni jedne ni druge.


HRELJIN – Igralište Naprijed – 3. HNL ZAPAD – 14. kolo – SUDAC: Vedran Jelenčić (Kastav), POMOĆNICI: Zvonko Radić (Kastav) i Nenad Pjevac (Delnice)

NAPRIJED – ULJANIK 0:0

NAPRIJED: Ciani, Kauzlarić (58. Tomljanović), Simanović, Blašković, Mioč (68. Pašuld), Barišić, Leskur, Polić, Radošević (58. Mance), Begić, Pleše

Trener: Branko Panić

ULJANIK: Kraljević, Stošić, Mofardin, Bogdan (46. Radetić), Batelić (80. Long), Jokić (78. Ramadani), Prelčec, Matteoni, Veličković (46. Trešnjić), Žiković, Jereb

Trener: Saša Kolić