Home Nogomet Novigrad U Novigradu se zasad nije dogodilo ništa pozitivno, momčad trenutno osjetno lošija...

U Novigradu se zasad nije dogodilo ništa pozitivno, momčad trenutno osjetno lošija nego jesenas

Zvonimir Hodak, direktor NK Novigrad

Gotovo je cijeli siječanj iza nas, a za manje od mjesec dana, 23. veljače, započinje proljetni dio Treće HNL Zapad u sklopu čega će nogometaši Novigrada otići na gostovanje u Kurilovec, na megdan 11. momčadi lige.

U Novigradu zasad je jedino poznato to da igrači treniraju, iako su otpušteni svi engleski i škotski igrači pa je u ovom trenutku momčad Zorana Peruška podosta lošija nego jesenas.

Direktor Zvonimir Hodak rekao nam je kako shvaća da je situacija problematična, ali da su u tijeku pregovori što s igračima, što s potencijalnim rješenjima koje bi klub vratili u mirne vode.

Jedno je sigurno, snaga Ivesa Čakaruna, čovjeka koji budno pazi na novigradskog trećeligaša dovoljna je da spasi klub i u ovakvoj situaciji, ali je problem igrački kadar koji se neće lako popuniti obzirom na to da je ovaj prijelazni rok zaštićen, odnosno da igrači ne smiju napuštati klub bez njegove privole.

Najavljenih pojačanja s Kvarnera sigurno neće biti. Naime, govorilo se o Nikoli Totiću, ali je trener Krka Lopac momentalno stavio “veto” na odlazak braniča, a danas nam je u telefonskom razgovoru uvijek dostupan Zoran Bogolin, “alfa i omega” Opatije, potvrdio kako u Novigradu ovog proljeća sigurno neće igrati Furijan i Bjelanović.

Zbog toga, sljedećih sedam dana biti će posebno teški za glavne novigradske pregovarače, Zvonimira Hodaka i Ivesa Čakaruna. Mnogo su puta uspjeli u svojim namjerama, hoće li i sada, ostaje za vidjeti…

Previous articleLabinskom rukometu u 2019. gotovo pola milijuna kuna
Next articlePOGLED S UČKE | Eh, da je Červar kriv, hrvatski problem bio bi mnogo manji