Home Nogomet Istra 1961 U Osijek potpuno rasterećeni

U Osijek potpuno rasterećeni

SHARE

Mišljenja smo da je ovogodišnja opasnost od “fenjera” već pomalo prošlost. Pokazuje to pulska momčad u posljednje vrijeme. Nakon poraza od Rijeke u kojima su momci sa Drosine ipak odreagirali malo lošije nakon vodstva, Puljani su zbili svoje redove i u naredna četiri susreta (uključujući i Kup u Labinu), nisu poraženi.

Kada je takvo stanje, kada je takva situacija u Klubu, i kada konačno potpuno neopterećen odlaziš na teško gostovanje, ovoga puta kod Osijeka, sve je apsolutno moguće.

Sjetiti ćete se, ni Dinamu nismo davali neke velike izgleda u pobjedu protiv Istre 1961 u našoj najavi. Ne, jer Dinamovo tadašnje stanje nije bilo nimalo idilično. I Puljani su to iskoristili. Pred susret sa Osijekom teško je reći kakav ih Osijek očekuje. Momčad Nenada Bjelice pauzirala je prošlo kolo zbog Covida, te je vrlo upitan sam kadar ali i spremnost kadra za sudar protiv Puljana.

Istra 1961 u Osijek ide sigurno bez Blagojevića, što nije nenadoknadivo. Uz pametnu, strpljivu igru, upravo onakvu kakvu je svo ovo vrijeme gradio trener Garcia još je jedan gostujući uspjeh i te kako moguć.

Utakmica je na rasporedu u subotu od 15:00 a pravdu će dijeliti Mario Zebec iz Cestice sa pomoćnicima Bojanom Zobenicom i Ivanom Mihaljom iz Velike Gorice. Sve njih iz VAR sobe nadgledati će Igor Pajač.