Home Košarka Mlađi uzrasti U Pazinu veliki turnir mini košarkaša

U Pazinu veliki turnir mini košarkaša

Košarkašku sezonu u Pazinu za vikend otvaraju minikošarkaši rođeni 2010. godine i mlađi, i to u petak međunarodnom utakmicom Stražišća iz Slovenije i domaćina Pazina, a nakon toga slijedi istarski derbi Poreča i Stoje.

Subota je dan kada ljubitelji kraljice igara od 9:00 sati ujutro do 19:30 navečer imaju pravu poslasticu od deset utakmica zaredom! U nedjelju od 9 sati je utakmica za peto mjesto, u 10:10 za treće mjesto i u 11:20 za prvo mjesto.

Ulaz je besplatan i poziv svima da sa početkom Europskog prvenstva u košarci pogledaju i 15 utakmica najmlađih košarkaša (pored gostiju iz Slovenije i domaćih košarkaša još šest ekipa regije zapad i to tri ekipe iz susjedne Primorsko goranske županije Crikvenice, Cresa i FSV iz Rijeke te Stoje iz Pule, Poreča i Olive iz Vodnjana).

U devedeset i šeste mini košarkaša koji će zaigrati na parketu Školsko gradske dvorane, talenta neće nedostajati. Na svima u dvorani je zadatak da ih podrže bez obzira na rezultate koje će postizati na turniru, kako u pobjedama koje svi priželjkuju tako i u porazima na kojima se uči za naredne dane u razvitku u prave košarkaše!