Home Nogomet Četvrta HNL Zapad U ponedjeljak Darko Buser okuplja društvo sa Tivolia, vratio se Edin Kruškić

U ponedjeljak Darko Buser okuplja društvo sa Tivolia, vratio se Edin Kruškić

Nisu spavali u pulskom kvartu nakon ne baš sjajnog rezultata kojega su postigli u prvom dijelu natjecateljske sezone. Pozicija broj devet koju trenutno okupiraju, vjerojatno zadovoljava sve u klubu, no društvo koje se bori za opstanak nije daleko.

Halubjan, a posebno Rovinj koji su trenutno u najtežoj situaciji opasno pušu za vrat ostatku društva, pa je i to ponukalo društvo sa Tivolia da se u ovoj pauzi dodatno pojačaju. Istina, napustili su Velovršane Alen Kalčić koji se vratio u pulsku Istru te Luka Špelić koji se nakon tri sezone vraća u fažansku Mladost.

No, iz Mladosti im stiže mladi, osamnaestogodišnji Daniel Benčić, a najveće pojačanje Velovršanima je svakako ubojiti strijelac Edin Kruškić, koji se u klub vraća nakon pola godine provedenih u rodnom Vodnjanu.

Strateg Velog Vrha, Darko Buser, dogovorio je i sve pripremne oglede pa će tako “narančasti” odmjeriti snage sa pulskom Istrom, Banjolama i Rudarom. Nakon toga slijedi kup utakmica protiv rovinjskih “kanarinaca”, a onda u zaostaloj utakmici jeseni na Tivoli stiže Halubjan. Susret je to koji će uvelike odrediti sudbinu i jedne i druge momčadi ovog proljeća u MŽNL NS Rijeka.


Previous articleKadeti Stoje pobjedom započeli natjecanje u Jedinstvenoj kadetskoj ligi
Next articleŠOK U ZELENICAMA: Zalihić najavio odlazak sa funkcije predsjednika, možda i potpuno napuštanje Rudara