Home Nogomet Prva ŽNL Istra U ponedjeljak započinje nova era Mladosti iz Rovinjskog Sela

U ponedjeljak započinje nova era Mladosti iz Rovinjskog Sela

Samo sedam dana ostalo je još “praznog hoda” u novom izazovu Saše Lukmana, trenera prvoligaša s Kunfina. Od dolaska u Rovinjsko Selo, ovaj mladi ambiciozni trener, pohvatao je ključne konce svega što se događa u i oko kluba, te spreman dočekuje sljedeći ponedjeljak kada će povesti momčad u pripreme za novu, izazovnu sezonu.

Iz momčad su otišli tek Patrik Butući koji se vratio na rovinjsku Valbrunu, te Matija Toljan koji će karijeru nastaviti u Bilogori iz Špišić Bukovice. No, Lukman je svejedno ekipirao momčad pa će tako u novoj sezoni Andreas Prgić, koji stiže iz Rovinja pomoći i sebi i Seljanima, no osim njega reaktivirali su se Matej Blažević i Filippo Stojanovski, pa sada Lukman raspolaže sa devetnaest seniora i šest juniora sa kojima će u prvenstvo.

Vrlo vjerojatno postoji i opcija da na Kunfin sleti jedan od ponajboljih mladih igrača sa našeg područja, koji će u Rovinjsko Selo doći iz jednog višeligaša, no njegovo ime neka zasad ostane tajna, premda prema Lukmanovim riječima, ovaj transfer gotovo da je i realiziran.

Saša je dogovorio i sve pripremne oglede, pa će tako već 30. srpnja na megdan izići Žminj, sedam dana kasnije na rasporedu je susret sa fažanskom Mladosti, a tri dana nakon toga u Selo dolazi prošlogodišnji prvak 2. ŽNL, momčad Arne Peruški.

Pred kup natjecanje koje je na rasporedu 20. i 27. kolovoza, momčad s Kunfina suprotstaviti će se Smoljanci Slobodi, a kako stvari stoje, 04. rujna bi trebalo početi prvenstveno natjecanje. Ako 1. ŽNL krene sedam dana kasnije, taj 04. rujan Lukman će pronaći suparnika za tzv. “generalku”.