Home ISTRA Ostali sportovi U Puli održano peto kolo BLIK-a

U Puli održano peto kolo BLIK-a

SHARE

U nedjelju, 3. veljače 2019. u dvorani za penjanje SPK Onsight u Društvenom centru Rojc u Puli održano je peto kolo penjačke lige BLIK – Bolder liga Istre i Kvarnera.

U ženskoj kategoriji prvo mjesto osvojila je Jasna Božić (SPK Rirockclimbing, Rijeka), drugo mjesto Jana Blašković (SPK Onsight, Pula), a treće mjesto zauzela je Sara Lanča (SPK Hiperaktiv, Pazin). U muškoj kategoriji pobijedio je Gianfranco Dušić (SPK Rirockclimbing, Rijeka), dok su iza njega bili Marko Kalčić i Luka Meštrović (AO Glas Istre).

Poredak hobi kategorije: Nikola Šimičević (SPK Onsight, Pula), Roberto Dušić (SPK Hiperaktiv, Pazin) i Daniel Čolakovac (SPK Rirockclimbing, Rijeka). SPK Onsight je domaćin i BLIK Kids natjecanja koje će biti održano u nedjelju 10. veljače.

Sljedeće kolo BLIK-a održat će se 24. veljače 2019. u dvorani Riječkog alpinističkog kluba u Rijeci. BLIK je prijateljsko i neprofitno natjecanje kojeg sponzoriraju: Samsara Climbing Holds (opremanje umjetnih stijena svih klubova), BIM sport (nagrade za finaliste lige), Kibuba (nagrade za pojedinačna kola), Todd Design (autor plakata i vizuala).