Home Nogomet Istra 1961 U Pulu stigla dva vratara – znači li to Čondrićev odlazak?

U Pulu stigla dva vratara – znači li to Čondrićev odlazak?

SHARE
Tomislav Duka

NK Istra 1961 danas je objavila popis nogometaša koji su danas započeli pripreme te koji će se priključiti sutra ili u narednim danima. Prije svega, u kadru više nema Marija Ćužea, a na popisu bez objašnjenja nema ni Stefana Lončara, crnogorskog veznjaka.

Trener Ivan Prelec je danas na raspolaganju imao sljedeće igrače: Josip Čondrić, Rafa Páez, Josip Tomašević, Agron Rufati, Petar Bosančić, Martin Franić, Marin Grujević, Sergi Gonzalez, Markus Pavić, Petar Rubić, Ivan Močinić, Obeng Regan, Anronio Ivančić, Šime Gržan, Denis Bušnja, Matija Fintić, Robert Perić-Komšić, Josip Maganjić i Karolis Laukžemis dok će se sutra momčadi priključiti bivši vratar Splita i Hajduka Tomislav Duka i Einar Galilea te tijekom vikenda Arona Sane.

Zbog ozljeda nisu dostupni Lovro Majkić, Stefan Lončar, Adrian Fuentes i Mario Munivrana dok će iskustvo s prvotimcima stjecati i juniori Tony Macan, Jan Paus-Kunšt, Toni Burić, Donato Bernobić, Octavio Paez, Marko Bibić, Drilon Sadiku i Mateo Lisica. Spomenimo i da je na probu došao Hrvoje Čubić, dosadašnji vratar Dugopolja koji je dosad u karijeri branio 54 drugoligaška susreta te jedan prvoligaški u Sloveniji za Zavrč.

Znači li dolazak dva vratara odlazak Josipa Čondrića, još ostaje za vidjeti, ali trener vratara Tihomir Bulat u Pulu je pozvao i Tomislava Duku, bivšeg vratara Splita, Hajduka i rumunjskog Cluja za koji je odigrao jedan susret. Najavljuju se i značajna pojačanja koja bi u Pulu trebala stići drugi tjedan.