Home ISTRA Ostali sportovi U Rovinju ponovno ‘autobusni kolodvor’

U Rovinju ponovno ‘autobusni kolodvor’

Rovinj će sa trenerom Zoranom Peruškom pripreme započeti sljedećeg tjedna, a već po tradiciji, Valbruna je pravi autobusni kolodvor. Peruško mora nanovo slagati kadar.

Otišli su braća Gjurchinoski, Moscarda, Baltić, Vošten, Bilić i Pavlić za kojeg se jedino zna odredište, a to je Pazin. Ipak, „kanarinci“ su već dogovorili nekoliko ulaznih transfera, a to su sljedeći igrači: Florijan Cindrić (Mladost Fažana), Michel Bobić (Štinjan), Manuel Rudela (Pazinka) i Sandi Pamić (Potpićan).

Prijelazni rok je u njegovom punom jeku i ukoliko Rovinježi budu smatrali da im je netko još nužno potreban, nakon što odrade nekoliko pripremnih ogleda, dovesti će igrača ciljano.

Nastavljaju na Valbruni sa procesom kojeg su započeli prije dvije godine, a to je pomlađivanje kadra, pa će tako uz već afirmirane Kazalca, Matoševića, Bernobića, Stojanova i Marinovića, i ove godine priključiti u rad i dati prigodu petorici izuzetno talentiranih 16-godišnjaka.

Redom, to su Luka Paulinić, Ivan Rojnić, Karlo i Matej Karlović te Andrea Maružin. Manje-više dogovorene su im i sve pripremne oglede koje ćemo odraditi u Rovinju: Uljanik dolazi 29. srpnja, a Pazinka petog kolovoza. Dan kasnije igrati će protiv juniora Istre 1961, a 09. kolovoza dolazi labinski Rudar. Veli Vrh biti će protivnik tri dana kasnije, a 16.08 na Valbrunu dolazi Mladost iz Fažane dok se protivnik za generalku još traži.

Previous articleBrazilac Dutra Silva izbacio Francuza Monfilsa
Next articleFažanci u Slavoniju, Dalmatinci u Novigrad