Home Nogomet Mlađi uzrasti U travnju novo izdanje Step by Step Soccer kampa

U travnju novo izdanje Step by Step Soccer kampa

SHARE

Od  9. do 13. travnja u Nedešćini će se održati drugi nogometni kamp ‘Step by step Soccer 2020’. Kao i u prosincu prošle godine, kada je s velikom uspjehom po prvi put organiziran, i drugi kamp održavat će se na nogometnom igralištu NK Jedinstvo Omladinac.

Autor projekta Valentino Stepčić, bivši nogometaš Rudara, Rijeke, Istre 1961, Zagreba i ovaj kamp organizira u suradnji s HNK Rijeka koja dvojici igrača nudi mogućnost odlaska na sedmodnevni trening kamp.

Kamp je namijenjen djeci (mogu se prijaviti i nogometašice) od 9 do 14 godina s područja Istre, a cilj je omogućiti djeci da steknu zdrave nogometne navike i radnu etiku kako bi lakše ostvarili svoje nogometne i životne ciljeve te našu Labinštinu uzorno i ponosno predstavljali na najvećim nogometnim pozornicama.

Program je sastavljen od pet treninga u trajanju od dva sata, učenju tehnike i taktike, atletskoj snazi i izdržljivosti, zabavi i simuliranja dana jednog pravog profesionalnog nogometaša..

Treneri će biti Doris Fonović, Nenad Peršić, Damir Milinović, Velimir Radman, Robi Čalović i Sanjin Vozila te atletski trener Elvis Peršić. Kamp će posjetiti mnogi igrači i treneri Prve HNL, nutricionisti i atletski treneri.

Za sve sudionike kampa bit će organizirana prehrana u Restoranu Placa, a djeca će dobiti i individualne nagrade. Svaki će polaznik dobiti trenerku, a golmani i rukavice od sponzora HO Soccer. Najboljih 18 nakon završetka sezone odigrat će utakmicu protiv vršnjaka iz HNK Rijeka.

Sponzori Uskršnjeg Step by Step Soccer nogometnog kampa su: Derossi Metali, TransEuro, Labinština info, Stolarija Fianona, Rockwool Adriatic, Restaurant  Placa, HO Soccer i Autodijelovi Trumić. Foto festival je službeni fotograf kampa, a Vinarija Matiška je djeci iz NK Jedinstvo omogućila popust od 199 kn. Standardna cijena za sve mlade nogometaš(ic)e je 699 kuna.

Prijave se mogu izvršiti na WhatsApp ili Viber broj +49 173 842 8155 te na mail Stepbystepsoccer2019@gmail.com