Home Nogomet Ostalo U Umagu održan četverodnevni IAGSM zimski kamp

U Umagu održan četverodnevni IAGSM zimski kamp

SHARE

Licencirani HNS nogometni trener i fitness instruktor Rinaldo Milivojević te bivši igrač Rijeke i kapetan Istre 1961 Mateo Bertoša organizirali su četvrtu godinu zaredom zimski IAGSM kamp za mlade nogometaše.

Ovog puta zimski se kamp IAGSM agencije održao od 27. do 31. prosinca u Umagu, a uz spomenuti dvojac, s djecom je radio i kondicijski trener Sergej Šain, također iz Novigrada.

Radilo se podosta, osam dvosatnih treninga u četiri dana, a u glasu organizatora osjetila se isključivo pozitiva. „Želio bih se zahvaliti svim roditeljima i polaznicima kampa, sve je prošlo fantastično, a dojmovi svih okupljenih su izvanredni. I mi smo zadovoljni i smještajem, ponašanjem djece i odrađenim, a u prilog nam je išlo i vrijeme. Pratilo nas je sunčano vrijeme, što nam je olakšalo posao“, rekao je Milivojević.

Osim treninga, bilo je mnogo zabavnih izvanterenskih aktivnosti poput turnira u FIFA-i, pikada, proslave rođendana jednog polaznika… Na kampu je sudjelovalo 30 mladih nogometaša koje su nadgledali i unaprijeđivali tri gore spomenuta stručnjaka.

„Zahvaljujem se i našim suorganizatorima, B4 Sports Camps, gđi. Nataši, Timoteju, Alenu i Kreši na pomoći pri kampu. Ovo je tek početak nogometnih kampova na području Istre, IAGSM agencija planira i proljetni kamp, destinacija i vrijeme će biti na vrijeme objavljeni kako bi sva zainteresirana djeca od šest do 14 godina mogla pohoditi isti“, zaključio je Rinaldo Milivojević, osnivač i pokretač kampa.