Home Futsal Ulica ULICA 2018 | Banda de Popo izbacila lanjskog finalista

ULICA 2018 | Banda de Popo izbacila lanjskog finalista

Branitelj naslova Pizzeria Jupiter Klinci uspijeli su preskočiti svoju prvu prepreku na ovogodišnjem izdanju turnira. Igrač odluke bio je Ajdin Kamber koji je uspio matirati Lisjaka na golu El Stila i odvesti svoju momčad u sljedeće kolo.

Mlada ekipa Vita Leve nije imala previše problema protiv Bugarskih Konjokradica. Čak šest igrača pronašlo je put do Kučerkove mreže na golu Bugara, tako su se u listu strijelaca upisali Leko, Radman, Barbić, Vlizlo, Šegon i Žiković.

Banda de Popo svoj je prolazak morala potvrditi preko sedmeraca protiv jednog od nositelja i prošlogodišnjeg finalista Plavoga Puta iz Pazina. U regularnome djelu Manuel Rudela doveo je Pazin u vodstvo, ali je Luka Stepančić lijepim solo prodorom vratio rezultat u egal.

Na sedmercima više koncentarcije zadržali su hakleri Bande de Popo, nakon što je Rudela zatresao vratnicu, a baš Stepančić posljednji bio precizan. Vita Leva Elektrometal osvajač Ulice 2008. godine rutinski je odradila svoj prvi nastup. Dva gola iskusnoga Gorana Tomića, te golovi Banića i Kastratia bila su dovoljna za pobjedu. Precizan za Sikurit bio je Ulemek.

U posljednjem susretu dana Rovinježi su bili bolji od haklera sa Valkana. Dva gola Đuričića, jedan Breškia, Sošića i Pellizzera bila su dovljna za prolaz. Jedan autogol i gol Peleska zavrišla su u mreži Acapulca.

REZULTATI – SENIORI:

PIZZERIA JUPIER KLINCI – EL STIL ELEKTROMATERIJAL – BOCCAPORTA 1:0

VITA LEVA ELEKTROMETAL JUNIORI – BUGARSKE KONJOKRADICE 6:0

PLAVI PUT PAZIN – BANDA DE POPO 3:4 ( 1:1 ) 7m

VITA LEVA ELEKTROMETAL – SIKURIT 4:1 

MNE ACAPULCO – VALKANE BOYS 5:2 

Jedna od najstarijih ekipa na veteranskome turniru Uljanik Orfej prošla je u sljedeće kolo nakon boljeg izvođenja sedmeraca protiv ekipe Bus Drivers. Tomišić i Tomšić bili su precizni za Uljanikovce, a Pliško i Šugar za Bus Driverse koji nisu uspjeli zabiti niti jedan sedmerac.

VETERANI – REZULTATI:

ULJANIK ORFEJ – BUS DRIVERS 4:2 ( 2:2 ) 7m