Home ISTRA Futsal ULICA 2019 | Banjole sigurne, Žminjci prošli nakon intenzivnog susreta!

ULICA 2019 | Banjole sigurne, Žminjci prošli nakon intenzivnog susreta!

SHARE

Sinoć su večer su otvorili hakleri Palestre Poreč i nogometaši NK Banjola koji su bili i više nego raspoloženi. Već je sve bilo riješeno do poluvremena, Nikola Raković, Niko Bakjac i  Kristijan Bandalo postavili su nedostižnu prednost za Porečane. U nastavku Adam Mofardin uspio je smanjiti rezultat, ali je Danijel Božičević zabio za konačno slavlje Banjola.

Derbi večeri gledali smo između Čaga Žminj i Kraljeve Sutjeske. O intezitetu utakmici i želji za pobjedom obje ekipe govori i činjenica da su obje momčadi bili u bonusu faulova, te je pokazano čak pet žutih kartona. Mauro Matika uspio je sa centra matirati golmana Luku Puljića za vodstvo u prvome poluvremenu. U nastavku prvo je Ivan Batel lijepim golom povećao prednost da bi Luka Orbanić iz najstrože kazne samo potvrdio pobjedu Čaga.

U prvome susretu prvog kola puno iskusniji hakleri Flamenga rutinirano su došli do pobjede protiv ekipe Mladi Dečki. Susret je započeo najatraktivnijim golom dosadašnjeg dijela turnira kada je Sandi Radolović asistenciju svojeg golmana pretvorio u zgoditak „škaricama“. Još dva gola Andree Vidakića, te po jedan Šabića i Buršića potvrdila su visoku pobjedu Flamenga.

Posljedni susret večeri bio je onaj između Umalonogometaša i CB Zeppelin. Puno mlađa i kvalitetnija ekipa Zeppelina pobjedila je golovima Vujića i Verka, ali je ipak prvo ime susreta bio golman Umalonogometaša Zoran Bulaić koji je svoju momčad sačuvao težeg poraza.

U veteranskome turniru odigrana je posljednja utakmica pretkola, te je tako Zauder Film kupio posljednju kartu za prvo kolo. Iako je momčad Furešta povela golom Lovrića u prvome poluvremenu, u nastavku je Toni Miletić sa dva gola donio pobjedu svojoj momčadi.

REZULTATI:

Seniori:

PALESTRA POREČ – NK BANJOLE 1:4
ČAGO ŽMINJ – KRALJEVA SUTJESKA 3:0
FLAMENGO PIZZERIA IN FORNO – MLADI DEČKI 5:0
UMALONOGOMETAŠ – CAFFE BAR ZEPPELIN 2:0

Veterani:

ZAUDER FILM – FUREŠTI 2:1