Home ISTRA Futsal ULICA 2019 | Počinju ozbiljni okršaji – Veruda i Grin Baza dokazale...

ULICA 2019 | Počinju ozbiljni okršaji – Veruda i Grin Baza dokazale snagu, kod veterana se sprema veliki derbi

SHARE

Subota je na Ulici donijela još jednu pobjedu Gladiatorsa koji su morali i kroz pretkolo. Hattrick Maria Crnčevića i golovi Maršića i Kundovića riješila su pitanje pobjednika, dok hakleri Bareala nisu pronašli put do mreže Gladiatorsa.

Mladi hakleri Pizzerie Jupiter velikim su preokretom došli do pobjede. Iako su Fuflandersi poveli golovima Matoševića i Bradetića nisu uspjeli izboriti prolaz u sljedeće kolo. Dvije dopiete, Vinceta i Stojanovića kao i gol Perkovića završila su u mreži Fuflandersa.

Branitelj naslova furiozno je krenuo  na ovogodišnjoj Ulici porazivši Riječki Daman. Dva gola Elvira Husarića i po jedan Jokića i Bilića zaokružila su poker u golu Damana. Velika podrška na tribinama biti će dodatan vjetar u leđima Verudežima u borbi za novi naslov.

Riva Restoran Trošt je sa dva gola Romić Marina i jednim Matoševića bila bolja protiv NK Banjola za koje je jedini strijelac bio Niko Bakjac. U posljednjem susretu večeri Grin Baza lako se obračunao sa haklerima Tubusa. Dva gola Jelenića i Prelčeca, te po jedan Četkovića, Radulovića i Žmaka završila su u mreži Debeljuha. Jedini gol za Tubus zabio je Gržinić.

U veteranskome turniru Pizzeria Jupiter upisala je još jednu uvjerljivu pobjedu ovoga puta protiv haklera Umaga. Po dva puta mrežu su tresli Stranić i Halilović, a još jedan gol pridodao je Vale. Precizan za Umag bio je Medica. Već 1/4 finala ponuditi će nam pravu malonogometnu poslasticu jer će Pizzeria Jupiter snage odmjeriti sa braniteljem naslova El Stil Elektromaterijalom.


REZULTATI:

Seniori:

BAREAL MADRELONA – GLADIATORS 0:5
PIZZERIA JUPITER JUNIORI – FUFLANDERS CB LESA 5:2
MNE VERUDA MALING – DAMAN RIJEKA 4:0
RIVA RESTORAN TROŠT – NK BANJOLE 3:1
GRIN BAZA – TUBUS 7:1

Veterani:

VETERANI UMAG – PIZZERIA JUPITER 1:5