Home Futsal Ulica ULICA – 3. DAN | Šijanci i Verudeži nisu dozvolili iznenađenja, Radusin...

ULICA – 3. DAN | Šijanci i Verudeži nisu dozvolili iznenađenja, Radusin inicirao povratak Jaša

Današnja ‘ponuda’ na Ulici krenula je susretom mlade pulske momčadi Daš Ideš i priznate vrsarske Rive Restoran Trošt. Iskusniji Vrsarani su možda i bili favoriti, ali su momci iz Daš Ideš golovima Paola Verka i Filipa Lazendića zaslužili prolazak u naredno kolo Ulice.

DVD Sutivanac predvođen Goranom Roceom nije uspio zaustaviti riječki Škurinje Bar, a nakon toga su Baljani okupljeni u veteransku momčad Prinčevi Pizzeria Toni predvođeni Nevenom Špirancem prošli preko Udruge Hrvatskih Branitelja do naredne faze u veteranskom turniru.

Mlada momčad HRMNC-a nije imala šanse protiv goropadnih Spartansa Grill Bar Campa koje je s tri pogotka predvodio Denis Omrčen. Nositelji MNE Veruda je uz dva pogotka Dekleve bila bolja od Adventske kućice Konoba Danijela.

MNK Jaši su se uspjeli vratiti ‘iz ponora’ nakon što su Tomislav Černjul i Dragan Tomić doveli Banjole u vodstvo. Za Jaše, do poluvremena pogađaju Dalibor Radusin i Robert Botić vratili rezultat u egal. U nastavku mreže su mirovale i više koncetracije na sedmercima zadržali su prošlogodišnji prvaci.

Za kraj dana MNE Tivoli, momčad većinski sastavljena od igrača četvrtoligaša Velog Vrha, bez većih problema savladala je Boa Sorte.

Nedjelja 11.12.

Daš Ideš – Riva Restoran Trošt 2:0

Dvd Sutivanac – Škurinje Bar 1:4

Prinčevi Pizzeria Toni – Udruga Hrvatskih Branitelja (Veterani) 4:1

HRMNC – Spartans Grill Bar Campo 1:5

MNE Veruda – Adventska kućica Konoba Danijela 3:2

Jaši – Nk Banjole (Veterani) 2:2 *5:3

MNE Tivoli – Boa Sorte 5:3

Previous articleI HRL JUG | Spušteni zastori za 2022. godinu – Buzet poražen, Arena napravila čudo u Omišu!
Next articleNino Dasko odigrao čudesnu utakmicu – Stoja slavila kod Mladosti!