Home Futsal Ulica ULICA – 4. DAN | Dvije tijesne i četiri ‘šetnje’ snažnih ekipa

ULICA – 4. DAN | Dvije tijesne i četiri ‘šetnje’ snažnih ekipa

Ponedjeljak je bio prvi dan na Ulici kada nije bilo pretjerano napetosti. Tek su prve dvije utakmice bile „vruće“, ostalo je bila „šetnja“ snažnijih momčadi u okršaju. Prva utakmica danas bila je ona između Coslovich Istrian Wines i CB Istranke.

Momjanci pojačani sa Slovencima pobijedili su 2:1, golovima Zaskokua i Frankovića, a za Istranku pogodio je kapetan pulske Istre, Romano Žilo. Istim rezultatom završio je sljedeći okršaj gdje je Pizzeria Samantha golovima Ivana Tomišića i Davida Luchesia izbacila El Ninose.

Nakon toga su veterani Santa Domenice Vina Matiška bez većih problema i uz dva pogotka Danijela Pavinčića došli do prolaza protiv Punte za koju je nastupio i trener rukometaša Poreča, Ilija Lovrinović.

Nakon toga je na teren ponovno izašla jedna momčad s Labinštine. Tango Šojić Labin s pet je golova ispratio mlađahne dečke iz Stoje Calucem, a dva pogotka postigao je Mauro Šturman. Sličan susret, iskustvo protiv mladosti, dogodio se i nakon toga. Momčad kojoj je idejni kreator David Cerin, DC10 Casa di Porta je s 4:0 bila bolja od MNE Plavo, a dvaput je poentirao Mlakić.

U posljednjoj utakmici dana Zauder film, momčad koja se natječe u obje kategorije, i seniorskoj i veteranskoj, nije mogao kvalitetno parirati odličnim Perojcima za koje je „doppietu“ upisao Matija Kraljević.


Ponedjeljak 12.12. – PRVO KOLO

Coslovich Istrian Wines – CB Istranka 2:1

El Ninosi – Pizzeria Samantha 1:2

Punta – Santa Domenica Vina Matoška 2:5 (veterani)

MNK Stoja Calucem – Tango Šojić Labin 0:5

DC10 Casa di Porta – MNE Plavo 4:0

Pizzeria Peroj – Zauder Film 7:0

Previous articleA2 LIGA ZAPAD – 9. KOLO | Pobjeda Pule 1981 nad Kastvom, porazi Porečana i Labinjana
Next articleAlbert Ivančić treći na jakom međunarodnom turniru u Slivnici