Home Futsal Ulica ULICA – 5. DAN | Pazinski Plavi Put uvjerljivo nakon preokreta, pulski...

ULICA – 5. DAN | Pazinski Plavi Put uvjerljivo nakon preokreta, pulski Grin Asian Cuisine Noy istim rezultatom u drugo kolo

Danas je na Ulici ponovno bilo šest novih ‘okršaja’. Krenulo je srazom Helgona i Atomica. Glavna zanimljivost tog susreta bilo je to da su na golovima ovih momčadi bila braća, Spomenko i Goran Vujica. Ovog puta uspješniji je bio mlađi, Goran sa svojim Helgonom koje je s tri pogotka predvodio Dalibor Vokić.

U narednom susretu riječki Škovet poveo je protiv jedne od najbolji istarskih futsal družina u proteklom desetljeću, Plavog Puta. No, to im nije donijelo ništa previše jer Pazinjani preko Igora Lepinjice (2), Davida Dujanića i Dalibora Valea dolaze do uvjerljive pobjede.

Kod veterana Spektar Gradnja predvođena Halilovićem, Šabanovićem i Uzelcem pobijedila je Alu Trade Potpićan nakon odlične utakmice još jednog predvodnika Emila Zubina koji je u pobjedu ugradio dva pogotka.

Poznati pulski Grin, i ovog puta iz dodatak Asian Cuisine Noy pobijedio je 4:1 protiv Punch It Gyma, i to golovima Denisa Bošnjaka i Frane Jelenića – obojica su upisali „doppiete“. Puno iskusnija ekipa Tubusa rutinski je prošla u drugo kolo Ulice protiv vrlo mlade ekipe Banjola Boysa. Dva gola Petrovića, te po jedan Alibašića, Džijana i Červara zaokružila su peticu u mreži Banjola.

Posljednji susret dana bio je onaj između OFC-a i riječkog Damana. Brdar i Kostešić zabili su za OFC, a na 1:1 je u jednom trenutku poravnao Skok.

Srijeda 14.12. – PRVO KOLO

Helgon – Atomic 3:1

MNK Škovet Rijeka – Plavi Put Pazin 1:4

Alu Trade Potpićan – Spektar Gradnja (Veterani) 2:4

Grin Asian Cuisine Noy – Punch IT Gym 4:1

Tubus – Banjole Juniors 5:0

OFC – Daman Rijeka 2:1

Previous articlePOSLJEDNJI BILTEN U GODINI | Mnoštvo statistike i informacija o županijskim ligama na jednom mjestu
Next articleISTRASPORT INVENTURA | 3. NL ZAPAD | NK ULJANIK: Najugodnije iznenađenje jesenskog dijela prvenstva