Home ISTRA Futsal ULICA – 9. DAN | Odigrane sjajne utakmice, Jaši na umašku Spektar...

ULICA – 9. DAN | Odigrane sjajne utakmice, Jaši na umašku Spektar Gradnju u polufinalu veterana!

Dvoboj dvije odlične momčadi gledali su gledatelji na prvom današnjem susretu Ulice. Slipci Istra Ferrum su poveli 0:2 golovima Mišana i Ferlina, ali Plavi Put je još jednom pokazao o kakvim se majstorima futsala radi.

Do kraja susreta pogodili su Igor Lepinjica i Mate Ivetić, a preokret je započeo i dovršio s dva pogotka Manuel Rudela. Doznali smo i prvi polufinalni par veteranske Ulice.

Spektar Gradnja tamo čeka Jaše, koji su danas golovima Mošnje, Hajdarevića, Radusina i Cusme Pletikos preokrenuli nakon vodstva baljanskih Prinčeva.

U osminu finala su ušli i hakleri istarske futsal ikone, Valmija Coslovicha. Mario Franković pogodio je za pobjedu Coslovich Istrian Wines protiv juniora Vita Leve.  Stella Šijana Juniorsi su golovima Stefana Galešića i Nike Vukmira pobijedili NIM s 2:1.

Visoku pobjedu upisala je Konoba Danijela protiv MNE Verude, a „doppietu“ je upisao Beganović, uz po jedan pogodak Durića, Hamulića, Šumara i Liđana. Posljednji susret dana odlučen je nakon sedmeraca.

Nakon 1:1 u regularnom dijelu susreta, za Helgon su junaci bili članovi iste obitelji – Vujica. Patrik je najprije zabio sedmerac, pa obranio udarac Kristaju, da bi nakon toga otac Goran poentirao za slavlje Helgona koji će u osmini finala igrati baš protiv Konobe Danijela.

Utorak 20.12.

Plavi Put Pazin – Slipci Istra Ferrum 4:2

Jaši – Prinčevi Pizzeria Toni (Veterani) 4:1

Coslovich Istrian Wines – Vita Leva Juniors 1:0

Stella Šijana Juniors – Netko iz Mase 2:1

MNE Veruda – Konoba Danijela 1:6

Palmaflor Cb Bolero – Helgon 1:1 *7:8-7m

Previous articleEcio Krizmanić više nije trener seniora Rovinježa
Next articleIstra 1961 ovog četvrtka u Medulinu protiv Gorice