Home Futsal Ulica ULICA – DRUGI DAN | Vratari ponovno u prvom planu, Šijani Tikvans...

ULICA – DRUGI DAN | Vratari ponovno u prvom planu, Šijani Tikvans kvartovski derbi Pule

I drugog dana Ulice bili su vratari u prvom planu. Danijel Starčić, nekad čuvar mreže prvoligaškoj Potpićnu Alboni, obranio je ključan šesterac Luki Kotorcu iz Ulja Komarije, a onda je Paolo Matteoni zabio za pobjedu „Viškovića“ u jednom od najzanimljivih susreta dana.

Stjepan Babić bio je junak umaške ekipe Kraljica Katarina Buroli protiv CB Manhattana, a na šesterce je odlučen i dvoboj u kojem je Caffe bar Barbados dospio do drugog kola, a potez dana napravio je vratar Antonio Benčić uhvativši „živu“ loptu u ključnom šestercu. Lagano iznenađenje napravili su dečki iz Veritas Food & Wine izbacivši sve bolju ekipu Selinu, i to na krilima dvostrukog strijelca Živadinovića.

Pravi smisao „Ulice“ pokazao je okršaj Stoja Daltons Bara i Šijana Tikvansa, pravi kvartovski derbi Pule. Ivan Mašeni pogodio je za vodstvo Tikvansa da bi nadu Stoji vratio Bajram Ćeranić. No, mladi Banjolac Antonio Medvid zabio je za konačnih 1:2.

Zauder Film napredovao je u sljedeće kolo kod veterana, a u posljednjem okršaju dana Kraljeva Sutjeska porazila je Cocoaz Bar uz dva pogotka Jurića.

Subota 10.12. – PRVO KOLO

Marčana – Valbandon ’72 3:0

Veritas Food & Wine – MNE Selina 4:2

CB Manhattan – Kraljica Katarina Buroli 0:1

Ulja Komarija – Višković Automobili 0:0 *1:2

Bike Planet Real Ton – Caffe Bar Barbados 2:2 *6:7

Mnk Stoja Daltons Bar – Šijana Tikvans 1:2

Tivoli – Zauder Film (Veterani)  2:3

Cocoaz Bar – Kraljeva Sutjeska 1:2

Previous articlePoreč strašan u Bjelovaru – Lovrinović: “Moram pohvaliti svoje igrače!”
Next articleHNS: Karata za Argentinu više nema(mo)!