Home ISTRA Futsal Ulica počinje četvrtog prosinca, završava dan nakon Božića!

Ulica počinje četvrtog prosinca, završava dan nakon Božića!

SHARE

Spremite se, 32. izdanje malonogometnog turnira ‘Moja Ulica, Moja Ekipa’ uskoro će opet na parkete pulskog Doma Sportova. Iako su se mnoge stvari promijenile u zadnjih godinu dana, najlegendarniji turnir ove regije, a i šire, ugostit će svoje igrače i ovog prosinca, uz sve mjere koje će nam biti propisane.

Naši seniori, veterani, ali i naša djeca, nastaviti će tradiciju koju niti jedan virus ne smije i  ne može zaustaviti. Sada više nego ikada moramo pokazati da smo pozitivni, da se radujemo budućnosti i da nećemo dozvoliti ičemu da naruši naše vrijednosti, našu tradiciju i naš način života. A Ulica je svim ljubiteljima sporta način života svakog prosinca već jako dugo.

„Turnir će započeti u petak, 4. prosinca, a sve kako bismo dobili dovoljno vremena i dovoljan broj termina u dvorani da se pridržavamo svih propisanih mjera i kako bismo s užitkom odigrali i ovogodišnji turnir. Ako ne dobijemo dozvolu za prisutnost gledatelja, iako joj se nadamo jer život mora ići dalje, mi smo spremni i na opciju B. Osigurana je pokrivenost cijelog turnira TV kamerama i svi zaljubljenici u mali nogomet moći će kupiti kod za gledanje live svih utakmica turnira na svojim ekranima, jer naš je turnir najveći upravo radi gledatelja koje ćemo tako držati uz ekrane do 26.12 i finala“, poručili su organizatori.

Stoga, krenite skupljati ekipe, veterani na dijetu, a djeca neka povremeno igraju i sa manjom loptom, jer prosinac je blizu, a time i najveći sportski događaj Istre, ‘Moja Ulica, Moja Ekipa FAVBET 2020’.