Home ISTRA Futsal ULICA | Seniorsko polufinale donosi sjajne dvoboje, a Stella Šijana i Spektar...

ULICA | Seniorsko polufinale donosi sjajne dvoboje, a Stella Šijana i Spektar Gradnja igraju veteransko finale!

Seniorski dio turnira “Moja Ulica Moja Ekipa” danas je započeo neozbiljnom situacijom. Momčad Coslovich Istrian Wines se nije pojavila pa je Domino Maling još jedanput prošao bez borbe, nakon što im ni jučerašnji protivnici nisu došli.

No, u ponedjeljak će imati ozbiljnog protivnika u polufinalu, jer su Stella Šijana Juniorsi golom Nike Vukmira uspjeli savladati iskusne momke iz Višković Automobila.

Igor Koraca, Josip Mališa i Josip Hrvatin doveli su Kašćergu do velikih 0:3 protiv Konobe Danijela, ali su se Slovenci vrlo brzo vratili u susret, s dva gola Šumara i jednim autogolom Kašćergana. No, u ruletu sedmeraca Kašćerga je slavila s 10:9 za svoje prvo polufinale na Ulici.

Veliki preokret napravio je i pazinski Plavi Put. Ivan Šistov zabio je za vodstvo Spartans Grill Bar Campa, a nakon toga u fantastičnoj utakmici Pazinjani preko Matka Videkića i Davida Dujanića dolaze do 2:1 i okršaja protiv Kašćerge u polufinalu.

Kod veterana u prvom polufinalu je Stella Šijana pobijedila s 3:1 porečku Vita Levu Elektrometal. Ervin Radulović doveo je Šijance u vodstvo, a nadu Porečanima probudio je Dalibor Vale.

Kristijan Rakovac i Milan Joka zabili su do kraja za treće uzastopno finale Stelle Šijane. U drugom polufinalu na početku susreta su Alen Lalić i Slaven Mošnja zabili za 2:0 Jaša i činilo se kako će to popularni Jaši lagano riješiti u svoju korist.

No, Emil Zubin i Eniz Šabanović poravnavaju na 2:2 te odvode utakmice na sedmerce gdje je umaška Spektar Gradnja bila uspješnija te će Umažani igrati finale!

U utakmici za treće mjesto Jaši su golovima Roberta Botića (2) i Alena Lalića došli do zaslužene pobjede nad porečkom Vita Levom Elektrometal.


Subota, 24.12.

ČETVRTFINALE SENIORI

Domino Maling – Coslovich Istrian Wines 3:0 bb

Stella Šijana Juniors – Višković Automobili 2:1

Konoba Danijela – Kašćerga 3:3 *9:10-7m

Plavi Put Pazin – Spartans Grill Bar Campo 2:1

POLUFINALE ULICE

Domino Maling – Stella Šijana

Plavi Put Pazin – Kašćerga


POLUFINALE VETERANI

18:40 Stella Šijana – Vita Leva Elektrometal 3:1

20:00 Jaši – Spektar Gradnja 2:2 *4:5-67m

21:20 Jaši – Vita Leva Elektrometal (ut. za 3. mjesto) 3:0


Ponedjeljak 26.12.

16:00 Domino Maling – Stella Šijana Juniors

16:40 Kašćerga – Plavi Put Pazin

17:20 FINALE U-11 Istra 1961 – Jadran Poreč

18:00 Utakmica za 3. mjesto seniori

18:45 FINALE U-15 Uljanik – Mladost RS

19:30 FINALE VETERANI: Stella Šijana – Spektar Gradnja Umag

20:30 FINALE SENIORI