Home ISTRA Nogomet Uljanik i Rudar TransEuro gostuju u pretkolu natjecanja hrvatskog nogometnog Kupa

Uljanik i Rudar TransEuro gostuju u pretkolu natjecanja hrvatskog nogometnog Kupa

Prošlogodišnji finalisti kup natjecanja NSŽI, Uljanik kao pobjednik i Rudar TransEuro kao finalist, saznali su suparnike u pretkolu natjecanja hrvatskog nogometnog Kupa, koje će se odigrati u srijedu 25. kolovoza sa početkom u 16:30 sati. Obje će istarske momčadi gostovati i to Uljanik kod Bednje iz Beletinca, kluba koji je prošle godine uvjerljivo sa 14 bodova prednosti osvojio naslov prvaka u četvrtoj nogometnoj ligi Čakovec-Varaždin, dok će Rudar TransEuro svoj put u daljnje natjecanje tražiti kod Graničara u Županji.

Momčad Graničara prošlu je sezonu okončala na šestom mjestu treće HNL Istok, te je svakako suparnik kojemu će Labinjani morati pristupiti sa velikom dozom i opreza, ali i realnih ambicija. I jednoj i drugoj momčadi Kup Hrvatske je nagrada za sve učinjeno prošle natjecateljske sezone, ali će zasigurno i Uljanik i Rudar TransEuro tražiti nastavak natjecanja bez obzira na gostujuće utakmice ili snagu suparnika.

U ostalim se susretima sastaju: Orijent 1919 – Marsonia, Zagora – Karlovac, Podravina – Bjelovar, Nehaj – Borac Imbriovec, Primorac – Samobor, Belišće – Mladost Komet, Mladost Ždralovi – Neretvanac, Sesvete – Mladost Petrinja, Moslavina – Oriolik, Međimurje – Slavonac, Pitomača – Kurilovec, Virovitica – BSK, Radnik Križevci – Split i Vuteks – Straža