Home Rukomet Premijer HMRL Umag doveo dva igrača Zameta

Umag doveo dva igrača Zameta

SHARE
Filip Glavaš (FOTO: Pixsell)

Rukometaši Umaga spremaju se za novu premijerligašku sezonu. Iako do početka ima još podosta vremena, momci Borisa Lisice naporno treniraju kako bi i u narednoj sezoni rano osigurali mir i ostanak u ligi.

Zasad se zna da je u odnosu na lani otišao Tomislav Severec, a da bi njegovu „rupu“ trebao popuniti Igor Vujić. Osim njega, u klub je ovih dana stigao i vratar Fran Lučin, iz riječkog Zameta odakle je stigao i njihov ponajbolji igrač Filip Glavaš.

S ta tri imena Umažani ponovno imaju momčad koja se treba boriti za Ligu za prvaka, iako je pred Lisicom izazov kako da uklopi u sedmorku dva sjajna desna krila, Glavaša i Sinčića. Ili će netko “preseliti” na desnog vanjskog, ili je možda moguć i odlazak Sinčića koji oduševljava na kadetskom SP u Makedoniji, pa ipak treba pričekati kraj kolovoza kako bismo saznali roster Umažana u narednoj sezoni.

Također, glasno se u kuloarima priča i o odlasku pivota Jana Kolera u Zamet, ali zasad još to nije zgotovljeno, a ostaje pitanje i hoće li biti. Sve u svemu, za konkretnije informacije sa sjeverozapada Istre moramo još pričekati koji dan, a u ovom tjednu Umažani igraju u četvrtak protiv Sloven Gradeca, a u subotu gostuju na turniru u Izoli.