Home Rukomet Mlađi uzrasti UMAG – GRAD SPORTA | Održan rukometni turnir u tri kategorije

UMAG – GRAD SPORTA | Održan rukometni turnir u tri kategorije

Proteklog vikenda u Umagu je održan rukometni turnir mladeži nazvan „Umag grad sporta“. Turnir se igrao u tri kategorije – U15, U13 i U11 kategoriji, a evo tko su bili najuspješniji.

U kategoriji U15 natjecalo se četiri momčadi – Umag, Kozala, Arena i Buje 53. Titulu najboljih osvojili su mladi rukometaši Kozale, pobijedivši u finalu pulsku Arenu. U najbolju sedmorku uvršteni su Darko Lovrić i Nikola Dobričić (Arena), Teo Srebrenić i Diego Bassanese (Umag) te Luka Pešut, David Zoretić i Arno Cenov iz redova Kozale.

Arena, Kozala, Umag i Rudar Adria Oil igrali su u kategoriji U13, a pobjednik je bio Umag, svladavši u finalu Kozalu. U sedmorku su ušli Petar Datos i Damian Grozaj (Rudar Adria Oil), Oliver Davidović Luć i Rei Markežić (Umag), Daniel Modrušan i Juraj Stanić (Kozala) te Teo Mladinić iz Arene.

Kod najmlađih, u kategoriji U11, turnir je osvojila Kozala pobijedivši u finalu Adriatic, a još su sudjelovali Umag i Arena. U najbolju sedmorku ušli su Dario Vence Matetić, Bartol Stanić i Nikola Stilin iz redova Kozale, Marko Ahmetović i Matija Budimir (Adriatic), Nikola Lovrić (Arena) te Maksim Kovačić (Umag).

Previous articleHR NOGOMET MOMČAD KOLA | Tri kluba imaju po dva igrača ovog puta
Next articleGradonačelnik Poreča primio državnog prvaka Davida Nicolettija