Home Nogomet Četvrta HNL Zapad Umag počeo s pripremama, trener Dervišević seniorima priključio i tri juniora

Umag počeo s pripremama, trener Dervišević seniorima priključio i tri juniora

Veliki broj nogometaša Umaga krenuo je s pripremama za novu sezonu, ovog puta četvrtoligašku. Seniora ne nedostaje, a trener Adis Dervišević im je priključio i tri juniora koja su zaslužila biti dijelom te momčadi – Mattea Nedeljkovića, Leona Bratovića i Roka Tkalčeca.

„Škola nogometa NK Umaga postaje jedan od prioriteta kluba te ćemo do početka sezone za mlađe kategorije kompletirati trenerske postave te se pobrinuti za to da škola ove godine napreduje više nego ikada“, rekao je predsjednik Ivan Vidović pa dodao:

„Priključujemo najtalentiranije juniore seniorskoj ekipi kako bi iskazali želju i politiku kluba da promovira svoje domaće igrače, to je jedan od dugoročnih ciljeva koje imamo. Igrači iz naše škole, našeg grada u našem klubu“, kaže Vidović pa najavljuje akciju #PokrenimoGrad u kojem će pokušati marketinškim aktivnosti pronaći sponzore, restorane, kafiće i sve ostale koji bi htjeli pomoći nogometnom klubu u njihovim ambicijama.

Ljetna pojačanja – Romića, Podunavca, Čavarovića i Boglića smo već spomenuli i objavili, a treba reći kako se na pripremama momčadi pridružio i dvojac iz Slovenije na probi. Riječ je o Žaku Kavrečiću i Dejan Đuričinu koji će se pokušati nametnuti treneru Derviševiću.

Spomenimo kako se na ovoj prozivci od aktivnog igranja oprostio Tomislav Ribić koji se zahvalio i obratio igračima na početku prvog treninga. Umažani su za četvrtu ligu itekako spremni!