Home Nogomet Druga ŽNL Istra Umaški drugoligaš započeo pripreme za povratak među elitu

Umaški drugoligaš započeo pripreme za povratak među elitu

SHARE

Na gradskom stadionu u Umagu, Adis Dervišević sa svojim novim pomoćnikom, kondicijskim trenerom Dinom Horozovićem obavio je jučer prvu prozivku umaškog županijskog drugoligaša.

Atmosfera u kojoj je na raspolaganju umaški stručnjak imao 28 igrača je izuzetno pozitivna, pa momčad Umaga nastavlja u miru svoj plan povratka među županijsku elitu. Naravno, ulazak među županijske prvoligaše nije im opterećenje ni ambicija koju moraju ostvariti, ali obzirom na okolnosti u drugoligaškom natjecanju, jasno je kako bi slijedeće godine upravo Umag, zajedno sa Buzetom i mogao i trebao biti dio elite.

Svoje su redove momci iz Umaga ojačali, pa su tako uz novog, već spomenutog kondicijskog trenera, klubu pristupili Theo Đuga čiji je posljednji angažman zabilježen u Savudriji. Stigao je i Daniel Vižintin, a najviše je momčad sa zapadne obale Istre razveselio povratak Miloša Lukića, bočnoga igrača koji će ovoj momčadi zasigurno dati i novu karakteristiku.

Iz Umaga je otišao samo Stefano Makovac, tako da Derviševićeva momčad izgleda i mnogo jača i kompletnija no što je bila na jesen. Pred njima je svakako uspješno proljeće koje će im poslužiti kao dobra priprema za elitno natjecanje u kojemu bi trebali nastupiti dogodine.