Home Odbojka Ostalo Umaški odbojkaši otvorili sezonu pobjedom

Umaški odbojkaši otvorili sezonu pobjedom

SHARE

U subotu 09. studenog u umaškoj školskoj dvorani sa početkom u 18 sati, odigrala se utakmica prvog kola 2 HOL zapad, između ekipa MOK „Umag“-CPM „Umago“, te ekipe MOK „Rijeka 2“ iz Rijeke.

Momci trenera Dragana Salapure, su pred domaćom publikom odlično krenuli u novu sezonu 2019/20 u pomlađenom sastavu, upisavši prvu pobjedu u prvom kolu 2 HOL zapad. Pobijedili su ekipu MOK Rijeka 2 sa rezultatom 3:1 u setovima.

Dečki su danas odlično odigrali i uzeli sva tri boda. Jedino je došlo do laganog pada koncentracije u trećem setu, koji gosti u završnici završavaju u svoju korist, ali u konačnici to nije utjecalo na rezultat.

Čestitke dečkima na pokazanom zalaganju i htjenju da odnesu sva tri boda iz ovog susreta. Vidljiv je napredak ove ekipe što svakako nas jako raduje. Za MOK Umag-CPM Umago danas su igrali: Luka Burić ©, Miren Mulvaj-Kopani, Leo Savić, Antonio Degrassi, Alex Ćetojević, Danijel Kremer, Gabriel Nadal, Matteo Saina, Lars Turk, Nicolas Sdomaco, Simone Bassanese, Mitja Križovnik.