Home Rukomet Ostalo Umaški trener nakon odlaska: “Boravak u Camisanu sigurno će mi ostati u...

Umaški trener nakon odlaska: “Boravak u Camisanu sigurno će mi ostati u sjećanju kao pozitivno iskustvo”

Dragan Rajić dobro nam je poznati umaški rukometni trener koji već neko vrijeme radi u Italiji. Povodom njegovog odlaska iz Camisana, kluba u kojem je dosad radio, porazgovarali smo za čitatelje IstraSporta kojima je uvijek bio dostupan.

„U Camisanu sam proveo posljednje četiri godine. Trenirao sam seniorsku ekipu u A2 natjecanju. Posljednje dvije godine igrali smo playoff. Iako nismo uspjeli da napravimo iskorak plasmanom u rang više natjecanje zadovoljan sam učinjenim jer se prije moga dolaska ekipa borila za ostanak u tom rangu. Uz seniore vodio sam uvijek i još jednu selekciju i to onu najstariju U-19 ili U-17“, kaže Rajić na početku pa dodaje:

„Nakon četiri godine ekipa koja je bila neka vrsta unije od dvije ekipe iz dva susjedna grada se raspala i to je dovelo do našeg poslovnog razilaska. Boravak u Camisanu sigurno će mi ostati u sjećanju kao pozitivno iskustvo jer je ekipa imala prosjek 23 godine. Šteta je da smo ove godine u playoff zbog gol razlike ostali bez plasmana u eksperimentalnu “ligu silver” koja se igra na teritorijima cijele Italije“, objašnjava umaški strateg.

Kaže kako trenutno planova još nema decidiranih, ali će se uskoro znati rasplet situacije: „Trenutno odmaram u iščekivanju neke nove ekipe, nekog novog projekta. Postoji nekoliko kontakata, ali za par dana već bih se trebao opredijeliti u kojem smjeru Italije krećem sljedeću sezonu.“

Previous articleDanas se od aktivnoj nogometa u 50. godini oprašta istinska legenda istarskog nogometa!
Next articleMEMORIJAL SANDRO MILIĆ | HNK Rijeka uveličala sjećanje na prerano preminulog igrača Brtonigle