Home Nogomet Druga ŽNL Istra Umažani preuzeli lidersku poziciju

Umažani preuzeli lidersku poziciju

Kako ne bi igrali nedjelju ujutro, jer realno, tko to još voli, Višnjan 1957 i Umag odigrali su susret na višnjanskoj Pineti danas i time otvorili 22. kolo natjecanja u drugoj županijskoj nogometnoj ligi.

A nakon susrera dobili smo i trećeg lidera ove sezone, momčad Umaga. Sa utakmicom više sada su momci Adisa Derviševića lovina.

Odigrale su obje momčadi više no solidan susret, a društvo sa zapadne obale stiglo je u vodstvo pogotkom Jašarevića pet minuta prije odlaska na odmor.

Već u četvrtoj minuti nastavka Stipanović je poduplao vodstvo, no Banko je nakon sat vremena smanjio na 1:2. Samo dvije minute kasnije Jašarević ponovno odvodi goste do vodstva od dva razlike pa se činilo da je tada utakmica gotova.

No, nikada ne reci kraj na Pineti! U 69. minuti Budak je smanjio na 2:3, a do kraja je ipak solidna obrana Umažana na čelu sa Ferlinom održala prednost i odvela Umag na lidersku poziciju. Barem do sutra.

VIŠNJAN – Igralište Pineta – 2. ŽNL – 22. kolo – SUDAC: Josip Budimir (Marušići),  POMOĆNICI: Sandi Skrletović (Novigrad) i Petar Tubak (Momjan)

VIŠNJAN 1957 – UMAG 2:3 (0:1)

Žuti kartoni: Pavletić, Banko, Budak, Bratović, Perić, trener Nikola Stanić (Višnjan 1957), Ferlin, Kert (Umag)

Strijelci: 0:1 Jašarević 39’, 0:2 Stipanović 49’, 1:2 Banko 60’, 1:3 Jašarević 62’, 2:3 Budak 69’

VIŠNJAN 1957: Labinjan, Pavletić (75. Sinožić S.), Ritoša, Perić, Močibob, Jehnić, Banko, Kotorac, Pulin (82. Sinožić R.), Bratović, Budak

Trener: Nikola Stanić

UMAG: Ferlin, Stipanović, Kraljević (67. Tutmić), Jašarević, Brombara (74. Zallaj Ga.), Božić, Stević, Sirotić, Marijanović, Kert, Babić (88. Zallaj Gj.)

Trener: Branko Novak

Previous articleOvako to rade pretendenti na naslov prvaka – Futsal Pula Stanoinvest kontrolirala susret i pobijedila vrlo dobri Square
Next articleSVE ŠTO TREBATE ZNATI: Danas se igra najveći rukometni derbi u Hrvata – nigdje neće biti video prijenosa!