Home Nogomet Treća HNL Zapad Unatoč uvjetima, misao o dobrom proljeću ne napušta Verudeže

Unatoč uvjetima, misao o dobrom proljeću ne napušta Verudeže

Nakon nešto malo više od četrdesetak dana zakotrljala se lopta i u redovima Uljanika. Saša Kolić okupio je svoju momčad koja je doživjela stanovite promjene i krenuo u pripreme za proljetni dio sezone, nakon više no uspješne jeseni, ako uzmemo u obzir stanje sa travnjakom Verude.

Veruda jednostavno vapi za novim travnjakom pa se samo možemo nadati da će i do toga jednoga dana konačno i doći. Tony Macan priključio se drugoligašu Orijentu iz Rijeke na probi, pa ni ta priča službeno još nije okončana, dok danas na treningu nije bilo ni Hise Ramadania koji je na putu.

No, najveći problem i svakako najlošija vijest je da je Dino Radetić odlučio okončati svoju karijeru. Konstantne ozljede, magnetne rezonance i ambulante ipak su bile jače, pa ćemo Dina ubuduće moći gledati na trenerskoj klupi malih Verudeža, ondje gdje je svoju trenersku karijeru i započeo.

Uz navedeno, Dino radi i u pulskom prvoligašu kao kondicijski trener malih Puljana, pa u budućnosti od njega očekujemo i pravu trenersku karijeru. Iz kluba su najavili i odlazak Filipa Rosića i Josipa Ognjenovića.

Kolić je u potrazi za dva mlađa i jednim iskusnim igračem, a do tada, do njihovog dolaska, iz juniora Istre 1961 stigli su Loran Rojnić i Aleksandar Mašović, dok je iz Vodnjana na probu stigao Danijel Marjanović.

Dogovoreni su i pripremni ogledi pa će tako 28.1. suparnik biti Jadran Poreč, 4.2. i 19.2. austrijske momčadi na pripremama u Medulinu, dok su za 11.2. dogovoreni susreti sa juniorima Istre 1961, 22.2. suoarnik je Mladost iz Rovinjskog Sela, a tri dana kasnije Funtana.

Previous articlePogledajte gdje su pripreme započeli nogometaši Uljanika – ovo je poražavajuća slika pulskog sporta
Next articleFOTO | Završen Novogodišnji malonogometni turnir u Labinu – pobjednici su Pazinka, Agencija Medior i Domino Maling!